Slovenská biatlonová hvězda radí, jak se doma připravit na plavkovou sezonu

Rudolf Černík Rudolf Černík
19. 3. 2020 9:44
Stejně jako řada dalších sportovců skončila i slovenská biatlonová hvězda Paulína Fialková v karanténě. Z domova však poslala fanouškům vzkaz a přidala radu, jak cvičit i v "domácím vězení".
Paulína Fialková
Paulína Fialková | Foto: Profimedia.cz

"Místo Světového poháru v Oslo jsem doma v karanténě," připomíná slovenská biatlonistka na videu, že prestižní seriál byl předčasně ukončen po sobotních závodech ve finském Kontiolahti.

"Rozhodla jsem se přijmout výzvu slovenského olympijského a sportovního výboru a sdělit vám, že já jsem připravená zůstat doma, a požádat vás, abyste i vy zůstali doma a tím pomohli zabránit šíření tohoto viru. Abychom v létě spolu mohli oslavit největší sportovní svátek, a to olympijské hry v Tokiu," říká Fialková na nahrávce opatřené hashtagem "ostaňdoma".

Třináctá žena celkového pořadí právě skončeného ročníku Světového poháru pak přidala fanouškům radu, jak si i v omezených podmínkách zasportovat a vylepšit figuru.

"Čas si doma budu krátit i cvičením. Například břicha," prozrazuje Fialková, předvede pár cviků a pak mrkne do kamery: "Potom v létě v plavkách jako když najdeme, ne?"

Video se vzkazem Paulíny Fialkové:

 

Právě se děje

Další zprávy