Del Potro bude pokračovat v rekonvalescenci doma v Argentině

19. 3. 2020, 12:06
Aktuality 0
Vítěz US Open 2009 Juan Martín Del Potro kvůli pandemii koronaviru musel opustit Miami, kde chystal návrat na kurty po druhé operaci kolene a zbytek rekonvalescence a příprav na comeback absolvuje v domácí karanténě v Argentině.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Jednatřicetiletý Del Potro si loni v červnu na trávě v Queensu podruhé za necelý rok zlomil čéšku v pravém koleni a v lednu podstoupil další operaci, celkově už šestou ve své kariéře.

Floridské město, v němž se připravoval na návrat a posiloval problémové koleno, musel kvůli momentální pandemii koronaviru opustit a další přípravy na návrat na kurty absolvuje v domácí karanténě v argentinském Tandilu.

"Po dvou měsících v Miami jsem dorazil domů. Momentálně jsem v karanténě. Pokusím se v rekonvalescenci pokračovat, jak jen to půjde," napsal na sociální sítě vítěz US Open 2009.

"Je důležité, abychom se v tomto období starali jeden o druhého, dodržovali karanténu, řídili se radami odborníků a byli zodpovědní a empatičtí. Musíme tomu dát maximum. Posílám v těchto těžkých časech velké objetí všem lékařům a zdravotnickým obdorníkům," vzkázal fanouškům.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist