Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Ježek a Svoboda vedou lekce pro děti. Cílem je zachránit tělocvik, říká olympijský vítěz

Monohonásobný paralympijský vítěz Jiří Ježek a zlatý moderní pětibojař z Her v Londýně David Svoboda jsou zapojení do lekcí cvičení pro děti nejen v rámci projektu UčíTelka, ale také v rámci Sazka olympijského víceboje.

Je nám líto, video expirovalo.
Svoboda a Ježek radí dětem, jak doma cvičit

"Cílem je zachránit tělocvik, protože to souvisí se zrušením školní docházky," zdůraznil Svoboda.

Sazka olympijský víceboj je na školní výuku úzce navázán, a proto musí pružně reagovat. "Na všechny důležité předměty jako matematika nebo čeština se myslí, ale na tělocvik se trochu zapomíná. My jsme tady od toho, abychom inspirovali nejen samotné děti a jejich rodiče, ale i další učitele, aby poradili dětem, jak doma cvičit, sportovat, jak se udržovat v kondici," podtrhl olympijský vítěz z Londýna.

Lekce budou k vidění jak na Facebooku víceboje, tak na obrazovkách České televize. "Věříme, že na Facbooku olympijského víceboje se to bude jen hemžit doporučeními od tělocvikářů," dodal Svoboda.

"Počítáme také, že tipy na cviky budou i v reportáží u losování Sazky, které je většinou v hlavním vysílacím čase kolem osmé hodiny. Začne to od příštího týdne," upřesnil manažer projektu Sazka olympijský víceboj Štěpán Janáček.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články