Hlavními hrdinkami Godzilla vs. Kong jsou dvě mladé ženy

Hlavními hrdinkami Godzilla vs. Kong jsou dvě mladé ženy

Jedna z hlavních hvězd nového snímku, ve kterém uvidíme masivní střet nejslavnějších monster, nám prozradila, kdo v něm převezme hlavní role. Rovněž také víme, kterých Titánů se na podzim dočkáme.

12 4
19.3.2020

Poprvé od roku 1962 se letos na podzim (pravděpodobně) dočkáme celovečerního střetu Godzilly a King Konga ve finálním snímku vesmíru MonsterVerse nazvaném prostě a jednoduše Godzilla vs. Kong. Film natočil Adam Wingard a podle několika testovacích projekcí se povedl a nabízí několik překvapivých rozuzlení i monumentální akci. Ve filmu uvidíme navracející se hvězdy Millie Bobby Brown, Kylea Chandlera, Danai Guriru a Ziyi Zhang, které doplní i nové postavy, jež si zahrají například Demián Bichir, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall či Eiza González.

Naposledy se Kong a Godzilla střetli v roce 1962.

Poslední jmenovaná herečka, jež se v posledních letech stala stabilní hollywoodskou hvězdou, neboť se objevila ve filmech Baby Driver, Hobbs & Shaw a naposledy Bloodshot, pak v rozhovoru prozradila několik detailů o chystaném monumentálním rozuzlení MonsterVerse. Podle jejích slov uvidíme kromě monstrózních střetů i příběh dvou žen, které drží v rukou trumfy k záchraně světa před destruktivní válkou Titánů. Jednou z dívek bude bezpochyby Madison Russell v podání Millie Bobby Brown, druhou pak Eiza González v zatím nespecifikované roli. Eizina postava vojačky by měla Madison nahradit matku, kterou si v minulém snímku Godzilla: King of the Monsters zahrála Vera Farmiga a obě dvě by měly sehrát veledůležitou úlohu v armádní operaci.

Eiza si v Godzilla vs. Kong zahraje příslušnici speciálních jednotek.

Vedle této příběhové linky ale uvidíme i očekávané boje gargantuovských monster a podle Adama Wingarda a Eizy González se můžeme těšit i na Titány, kteří se do minulého snímku nevešli. V King of the Monsters jsme se dočkali starých známých Kaiju Godzilly, Kinga Ghidoraha, Mothry a Rodana, které doplnili nováčci Behemoth, Scylla, MUTO 3 a Methuselah, přičemž každý z nich symbolizoval Titána z určité světové oblasti. Finální snímek celého MonsterVerse pak do děje vrhne i Titány/Kaiju, kterých jsme se ve výsledném střihu King of the Monsters nedočkali a viděli je jen v několika málo záběrech na monitorech Monarchu. Jedná se o monstra Abaddona (US, Wyoming), Mokele-Mbembeho (Súdán), Quetzalcoatla (Peru), Yamata no Orochiho (Japonsko), Amhuluka (Rusko), Sekhmet (Egypt), Bunyip (Austrálie), Typhona (Kambodža), Tiamat (US, Georgia), Baphometa (Maroko) a Leviathana (Skotsko). Tito Titáni se zapojí do celosvětového eskalujícího konfliktu monster a podle tvůrců i herců nás díky jejich účasti čeká crossover na úrovni Avengers: Endgame.

Jedním z nových Titánů byl loni i brazilský Behemoth.

Premiéru patrně posledního snímku sdíleného univerza MonsterVerse studia Legendary Pictures a Warner Bros. loni přeložila z 12. března na 20. listopadu. Tento tah se nyní ukazuje jako velice mistrný, doufejme tedy, že se na sklonku roku opravdu rematche slavných bestií dočkáme.

Foto: Toho Company, RKO, Legendary Pictures, Warner Bros.

Těšíte se na monstrózní crossover?



Diskuze /3

Bad_Boy_CZ

Ne!! Hlavními hrdiny jsou Kong a Godzilla!! Lidi jsou tam jen do počtu!!

#2 krakenkraken
20.3.2020 | 16:20:02
krakenkraken

#1 Bad_Boy_CZ: :D :D

21.3.2020 | 1:24:39
choudys

Klidně ať tam jsou ženský,
on na to někdo chodí do kina, či se na to dívá? :) Možná na to někdy juknu, ale jen abych se pobavil :), až to bude v telce, jestli to bude.

21.3.2020 | 11:57:53
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů