Ústecký Majáles a Kollerfest letos nebudou, akce se přesouvají na nový termín
Ilustrační foto
Teplice

Ústí nad Labem - Vzhledem k situaci způsobené koronavirem, nařízením vlády a nepředvídatelností dalšího vývoje jsou pořadatelé akce Ústecký Majáles a Kollerfest nuceni přesunout obě akce.

Z důvodu vytíženosti účinkujících v termínech vhodných pro přesun v rámci tohoto roku, nestabilní situace a dalších okolností stanovují pořadatelé náhradní termín Ústeckého Majálesu až na rok 2021. Nový termín je 24. 4. 2021. Lístky zůstávají v platnosti pro výše uvedený náhradní termín.

Se vstupenkou na Ústecký Majáles máte vstup zdarma na jednu z partnerských akcí. Nejsou to akce ledajaké. Jedná se o tyto festivaly:

Pokud chcete tuto možnost využít a jeden z fesťáků navštívit, pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V nejbližší možné době se vám pořadatelé ozvou s dalšími informacemi. POZOR! Volná vstupenka je nepřenosná!

"Jsme také nuceni stanovit náhradní termín Kollerfestu na květen 2021. Přesný termín aktuálně řešíme. Lístky zůstávají v platnosti pro náhradní termín, který brzy oznámíme. Jelikož si vážíme vaší přízně a chceme, abyste si užili skvělé kapely a výjimečnou festivalovou atmosféru v kempu Vranovská pláž již tento rok, nabízíme vám následující jedinečnou možnost: Se vstupenkou na Kollerfest máte slevu ve výši ceny vaší vstupenky na akci Přehrady fest – Vranov, který je naší partnerskou akcí a koná se na stejném místě 31. 7. – 1. 8. 2020 (www.prehradyfest.cz). Pokud chcete tuto možnost využít, pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.," uvádí za pořadatele Martina Jablanovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru