Když na instagram napsala, že i přes krizi kvůli pandemii stále odváží své děti na gymnastiku a funguje, jako by se nic nedělo, získala si nevůli fanoušků po celém světě. Hromadné zprávy o nerespektování nařízení a vlastní aroganci hvězdu z marvelovky Ant-Man a Wasp nepřesvědčily, že je na jejích názorech a chování něco špatně, a začala se hájit.

„Ne, tahle rodina není v karanténě,“ odpověděla tázajícímu se. „Někteří lidé si víc cení vlastních životů než svobody, jiní to mají naopak. Každý upřednostňuje něco jiného.“ Jinému rozhořčenému fanouškovi vysvětlila, že sama je v docela krkolomné situaci, žije totiž s otcem, kterému diagnostikovali leukémii ve čtvrtém stadiu. „Já mám navíc oslabenou imunitu. Mám totiž dvě děti,“ připsala.

Aby toho nebylo málo, omezení pohybu svalila na prachsprosté zneužití moci politiků před volbami do prezidentského křesla. „Každé volby se něco děje. To, kde jsme se teď ocitli, nepříjemně připomíná stanné právo, a to všechno kvůli chřipce.“

„Je to zneklidňující,“ doplnila a nabádá šokovanou veřejnost, ať pozorně sleduje naše vůdce, aby nezneužili tuto krizi k odcizení lidské svobody a získání ještě větší moci.

U každé reakce se mohla dočkat protireakce a nikdo se nesnažil zmírnit svou znechucenost: „Nejstupidnější věc, jakou jsem dnes četl. Vzdělej se, proboha!“ vzkázal jí bývalý fanoušek a další zašel ještě dál a napsal, že doufá, že až to bude nejvíc potřebovat, zbude na ni volné lůžko a možná i nějaký ten plicní ventilátor.

Její reakce k pandemii přichází jen krátce poté, co její kolega ze Ztracených Daniel Dae Kim (51) oznámil onemocnění koronavirem.

Fotogalerie
14 fotografií