Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si přímo v App Storu před stažením ověřit, zdali je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku. Na aplikaci se dostanete kliknutím na její název.

Aplikace a hry na iOS

Dungeons & Such

Ve hře Dungeons & Such se budete muset prodírat skrze tajuplné žaláře a neustále pracovat na vylepšení vašeho hrdiny. Při své dobrodružné výpravě tak narazíte na řadu různých monster a spoustu pokladů a vaším cílem je získat co možná nejlepší vybavení, postavit dům a následně porazit finálního bosse.

Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Hindsight – Time Tracker

Aplikace Hindsight – Time Tracker je perfektní řešení, které vám dokáže snadno odpovědět na otázky typu „Jak dlouho to je už od…“ a „Jak často se to stalo“. Tohle vás dokáže zcela osvobodit od toho, abyste si museli pamatovat různá data, která se navíc mohou neustále hromadit. Za zmínku určitě stojí synchronizace skrze iCloud a možnost exportu do CSV.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

All Fonts : Install Any Fonts

Jak již samotný název napovídá, aplikace All Fonts : Install Any Fonts dokáže na váš iPhone nebo iPad přinést zbrusu nová písma. S pomocí této aplikace totiž můžete přes WiFi převést jakékoliv písmo z vašeho počítače nebo Macu a následně ho použít například v aplikacích z balíčků jako Microsoft Office, Apple iWork a ve spoustě dalších aplikací.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Aplikace a hry na macOS

Affinity Photo

Za nejpopulárnější program pro úpravu fotografií se dá bezkonkurenčně považovat Adobe Photoshop. Tomu ale začíná pomalu šlapat na paty aplikace Affinity Photo, která dá se říci převzala funkce Photoshopu a navíc je i parádně vylepšila. Za zmínku určitě stojí kompatibilita s PSD soubory, se kterými pracuje zmiňovaný Photoshop, a perfektní optimalizace pro jablečné počítače, která zajistí dokonalou svižnost.

Původní cena: 1 290 Kč (629 Kč)

One Chat All-in-One Messenger

Aplikaci One Chat All-in-One Messenger ocení především ti uživatelé, kteří využívají několik komunikačních aplikací najednou. Tento nástroj totiž slouží k jejich sjednocení a dokáže vám tak nahradit několik aplikací. V rámci One Chat All-in-One Messenger se můžete připojit například na Facebook Messenger, WhatsApp, Hangouts, Skype, Slack, Twitter a řadu dalších.

Původní cena: 499 Kč (449 Kč)

Starman

V logické hře Starman pořádně procvičíte vaše logické uvažování, protože na vás čeká obrovské množství těch nejrůznějších hádanek a hlavolamů. Váš úkol je přitom prostý – musíte se potloukat skrze různá architektonická díla a přijít na to, jak byste mohli obnovit světlo a přivést svět zpátky k životu.

Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

.