Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Je to vůbec ona? Halina Pawlowská má 65, na oslavu vytáhla snímek z mládí

Je to vůbec ona? Halina Pawlowská má 65, na oslavu vytáhla snímek z mládí
Zdroj: Profimedia.cz, archiv Haliny Pawlowské
+ Dalších 5 fotografií
všechno nejlepší
Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (65) vytáhla z archivu snímek z mladých let. Život si ale umí užívat i v důchodovém věku. Rodačka z Prahy je neúnavná, neustále pracuje a tvoří nová díla, která se setkávají s úspěchem. Dnes slaví narozeniny.

"Před dvaceti lety a dvaceti kily," směje se Halina Pawlowská u fotky, na které měla ještě tmavé vlasy a mladou tvář. Populární spisovatelka dnes slaví pětašedesáté narozeniny.

Pawlowská se narodila v Praze, jejím otcem byl ukrajinský básník Vasil Kločurak, jenž se nechal přejmenovat na Kločureka. Po základce šla na gymnázium a potom vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU.

Její manžel Zdeněk (†60) v roce 2013 zemřel, v současnosti žije Pawlowská s přítelem, filmovým režisérem Karlem Czabanem Loni se dokonce mluvilo o tom, že z Haliny bude zase paní na vdávání. "Svatbě bych se nebránila. Nikdo ani neví, jestli už nebyla...," řekla tajemně deníku Aha!

Slova o svatbě

„Moje první svatba byla úplně tajná, o té nevěděli ani rodiče. A vzhledem k tomu, že už nežijí, tak by to v podstatě zase byla tajná svatba. To můžu dopředu říct,“ dodala Pawlowská.

Do povědomí většiny diváků ji dostala zábavná show Banánové rybičky. Byla i šéfredaktorkou několika společenských časopisů, teď se věnuje především psaní knih. Na kontě jich má už přes třicet.

Má dceru Natálii (38) a syna Petra (33), jejím zetěm je známý kolážista Tomáš Břínek (38) alias TMBK.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy