hledat

Tags:

Nahrávka měsíce? West Coast hráč Mc Eiht by si to zasloužil a určitě by neprotestoval ani hostující Xzibit

Sdílej

Je to oficiální. Jak člen hodně západní party Compton´s Most Wanted slíbil, tak učinil a před pomyslné dveře našich domovů nám v karanténě položil své nové dvojalbum s názvem „Official“.

Výživný projekt obsahuje 27 stop, s tím, že už jste si možná všimli singlů „Bring Em All“ nebo How U Do That“ (pokud ne, ukázky všech tracků přikládáme níže a snad nebudeme přehánět, když vyřkneme, že je to velmi příjemná jízda).

„Dílo je mou sedmadvacetitrackovou cestou za hudbou, jež se ztratila. Zaměřil jsem se na zvuk, který může za to, že jsem se zamiloval do westcoast hudby a hip hopu obecně,“ představil svou nahrávku Mc Eiht.

Pokud jde o zájem, v přední linii určitě nestojí, ale i tak věří, že si jeho hudební filozofie proklestí cestu všude, kde to bude potřeba. „To, co může být pro některé zajímavé, může být pro ostatní nezáživné, ale přesně takový je dnešní široký svět rapu, ve kterém žijeme, takže vám přináším „Official“. Pořád pracujeme na tom, abychom se zbytečně nedrali tam, kam se nehodíme, ale naopak se snažili udržet si publikum a to pokud jde o kvalitu, texty a srdce, které do hudby vkládáme,“ doplnil osmačtyřicetiletý vetrán hry.

I když počin nabízí velkou spoustu prostorů, moc jiných hlasů na něm neuslyšíte, což kvitujeme. „Nechtěl jsem se honit za řadou hostů. Chtěl jsem se soustředit na výrobu hudby pro své opravdové fanoušky a ne masy,“ podotkl Eiht, který se obklopil jen „skromnou“ sestavou v podobě Tinigi Starr, Cherrel Terri, Tha Chill, Problem a Xzibit, jenž už se účastnil jeho poslední uznávané desky „Which Way Iz West“, kde byl výkonným producentem Dj Premier.

Závěrem už jen dodáváme, že vše produkují jeho lidé z kempu Bluestamp Ferhan C a Dee Ace a také Theory Hazit.

 

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1