Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány

Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit dalších 5 obrázků
Muzikálové "Kočky" jsou děsivé i bez řitních otvorů, tak proč chtít vidět "Butthole Cut"? Podle Setha Rogena jsou možná odpovědí drogy.

Loňský (u nás letošní) muzikál Cats režiséra Toma Hoopera charakterizují dva termíny: bizarní a nepovedený (místy ohavný). O to nepochopitelnější je, že se o něm v různých souvislostech stále mluví. Tato zpackaná hrůza by měla být pohřbena někde hluboko pod podlahou světové kinematografie. Nedávno se však objevila zpráva, že dost možná existuje tzv. "Butthole Cut", čili verze obsahující i řitní otvory. Jinými slovy, v jedné z natočených verzí měli prý kočičí zpěváci viditelné řitní otvory a někteří fanoušci se teď tohoto sestřihu dožadují. Proč? To nevědí zřejmě ani oni sami.

Informaci o "řitním sestřihu" rozšířil scenárista Jack Waz, který ji získal od svého kamaráda, jenž pracuje jako producent ve společnosti specializující se na tvorbu vizuálních efektů. Právě jeho tým se měl postarat o odstranění řitních otvorů. To posléze vedlo Waze k myšlence, že musí existovat i alternativní verze filmu. Rozhodl se tudíž mobilizovat fanoušky za pomocí hashtagu #ReleaseTheButtholeCut. Waz muzikál pravděpodobně ještě neviděl, neboť kdyby si představil, jak v téhle verzi bude vypadat pěvecká scéna po zemi se válející Rebel Wilson, určitě by si požadavek rozmyslel. Současně neexistuje žádná indicie vedoucí k tomu, že by takovýto sestřih filmu měl skutečně být uzamčený někde v trezoru. Studio Universal se k tématu odmítlo vyjádřit.

Tvůrce, herec a komik Seth Rogen přistoupil k projekci filmu po svém. Zhulil se a následně snímek živě komentoval na Twitteru. Posuďte sami, co si o dění na obrazovce myslí:

Zdroje: ScreenRant, CBM, Collider

Galerie: 6

Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány | Fandíme filmu Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány | Fandíme filmu Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány | Fandíme filmu Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány | Fandíme filmu Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány | Fandíme filmu Cats jsou čím dál divnější: Fanoušci se dožadují návratu řitních otvorů, které byly z filmu vyretušovány | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest