Do kampaně Chráním tebe se zapojilo 56 osobností

sobota, 21. března 2020, 15:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

K nošení roušek vybízí v kampani Chráním Tebe známí herci, zpěváci, sportovci a další osobnosti.

Hynek Čermák je jednou z 56 osobností zapojených do kampaně Chráním tebe, zdroj: repro YT Chráním tebe.

Hynek Čermák je jednou z 56 osobností zapojených do kampaně Chráním tebe, zdroj: repro YT Chráním tebe.

Na 56 známých osobností z řad herců, zpěváků a sportovců se zapojilo do kampaně Chráním tebe. Pod heslem „Buď doma. Nos. roušku. Společně to zvládneme.“ apelují na lidi, aby zůstávali doma a ven chodili vždy jen s rouškou. 

Cílem kampaně je prostřednictvím osobností a reklamního času v televizním vysílání přimět všechny Čechy, aby brali současnou situaci vážně, chovali se zodpovědně a neztráceli naději. Nošení roušek venku je sice povinné, ale ne všichni jej důsledně dodržují. Totéž platí o zůstávání doma. Sociální izolace je přitom jediný způsob, jak s virovou pandemií může bojovat opravdu každý.

Kampaň Chráním Tebe je k vidění v televizi na stanicích Prima a Nova. Svůj reklamní prostor v hodnotě milionů korun jí věnovala řada velkých firem například T-Mobile, Air Bank, E.on, Česká spořitelna, Generali Česká pojišťovna, Home Credit, Zonky, ČEZ, Astratex či Modrá pyramida. Na internetu ji podpoří Seznam. Její součástí je i speciální webová stránka ChránímTebe.cz. 

Známé osobnosti zapojené do kampaně #chranimtebe

Alice Nellis, Andrej Polák, Anna Fišerová, Anna Geislerová, Bára Nesvadbová, Barbora Strýcová, Ben Cristovao, Dan Bárta, Daniela Choděrová, David Matásek, Dominik Hašek, Elizaveta Maximová, Endru, Hynek Čermák, Iva Janžurová, Jan Baset Střítežský, Jan Bendig, Jan Cina, Jan Dolanský, Jan Jankovský, Jan Lukačevič, Jana Plodková, Janek Rubeš, Jitka Schneiderová, Katka Neumannová, Klára Vytisková, Ewa Farná, Lenka Krobotová, Lenka Vlasáková a Jan Dolanský, Lukáš Příkazký, Martha Issová, Martin Dejdar, Matěj Cibulka, Matěj Ruppert, Michael Rozsypal, Miroslav Donutil, Míša Nosková, Ondřej Brzobohatý a Tatiana Kuchařová, Pavel Šimčík, Petr Vaněk, Pavel Šporcl, Petra Špindlerová, Roman Kreuziger, Taťjana Medvecká, Tomáš Měcháček, Václav Kopta, Václav Neužil, Veronika Arichteva, Veronika Kubařová, Vít Přindiš, Vladimír 518, Vladimír Polívka, Zuzana Truplová, Žofie Dařbujánová

Kreativu připravila agentura Werk.camp reklamního režiséra a kreativce Martina Přikryla, webovou stránku vyrobilo studio Soulmates. Iniciátorem nápadu a hlavou kampaně je reklamní stratég Tomáš Mrkvička. Podílel se na ní také kreativec Marek Linhart a grafik Lumír Kajnar. Kampaň vznikla bez nároku na honorář pro protagonisty i tvůrce.

ONLINE PŘENOS: Dopady koronaviru na média a marketing

čtvrtek 16. července 2020

-stk-