Moje šťastná hvězda

Bojují o popularitu!

Za poslední týdny se situace vyostřila. Solaříková situaci jen těžko rozdýchává.

Jako seriálovou hvězdu si lidé PATRICII SOLAŘÍKOVOU (31) skutečně oblíbili. Ale jakožto porotkyně totálně selhala. Proč se jí ale vysmívá kolegyně LUCIE BORHYOVÁ (41)?

Sympatická tvář a nevinný kukuč už Patricii Solaříkové (31) k získání sympatií bohužel nestačí. Do té doby, dokud hrála a byla považována za hvězdu nekonečného seriálu Ulice, bylo všechno v pořádku a sklízela jen samé pozitivní ohlasy.

A to zejména od starších ročníků. Jenže když začala moderovat reportáže ze zákulisí pořadu MasterChef, všechno se změnilo. A ten největší poprask vypukl před pár týdny, když zasedla do poroty dalšího ročníku hudební soutěže Superstar. Od té chvíle bohužel sklízí jednu nechutnou pomluvu za druhou. Diváci si rozhodně neberou servítky.

Kritika kvůli soutěži

Internet je plný zlých a závistivých lidí, se kterými se však Solaříková do svých třiceti let vůbec neměla šanci potkat. Možná snad jen jednou, a to když výrazně přibrala. Pak ale kila shodila a pomluvy skončily.

Nyní však lidé kritizují nejen její vyjadřovací schopnosti, ale také zpochybňují oprávněnost její účasti v porotě. Vzhledem k tomu, že nikdy nezpívala a ani zpívat neumí, lidé nechápou, proč vůbec v porotě pěvecké soutěže sedí. Tvůrci pořadu ji ale označili za „hlas lidu“ a tím její přítomnost v porotě ospravedlnili.

Proč jí úspěch nepřeje?

Jenže bohužel ihned po prvním odvysílaném dílu přišla další studená sprcha. Lidem se nelíbí, jak nevybíravě se do soutěžících pouští, a přitom sama neumí podle diváků vůbec nic, ani pořádně hrát.

Kolegové ze Superstar ji litují a zároveň podporují. Jen jednu kolegyni urážky na její osobu podle všeho těší a tou dotyčnou má být Lucie Borhyová (41). Proč by ale z ponižování Solaříkové měla mít radost?

Nová krev ve zprávách?

V hereckých i televizních kuloárech totiž koluje informace, že se oblíbená moderátorka měla bát o místo právě kvůli Solaříkové. Ta má totiž být hlavní hvězdou večerních televizních zpráv už tento rok, a to především proto, že je krásná, milá a zároveň o deset let mladší než Borhyová.

To by však znamenalo Lucčin odsun na druhou kolej a s tím by se jen tak nesmířila. Pokud by se ale ukázalo, že u českých diváků není tak oblíbená, jak doufala, nejspíš by Borhyovou nevystřídala a vše by zůstalo při starém.

Snad proto si Borhyová mne ruce? Vyhráno ale ještě nemá. Stále má Solaříková spoustu času vylepšit si reputaci a stát se miláčkem celého národa.

Kam se vrtne dál?

Už jednou se to mladé herečce podařilo, a tak vůbec není nemožné, že by to dokázala i podruhé. Pokud je jí tedy souzeno taktéž místo moderátorky hlavních večerních zpráv, můžeme se být jisti, že do pár měsíců ho také získá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden