Swarovski zbrojí na jaro a léto

Swarovski zbrojí na jaro a léto

23. března 2020, hodinky, šperky, luxus, Swarovski, luxusní hodinky

Sponzorované odkazy

Energie, to je oč v nové sezóně běží. A to nejen v přístupu k životu, ale třeba také v doplňcích. Další ukázkou je nová kolekce hodinek Swarovski pro jaro a léto 2020, která je plná jasu, třpytu a, jak jinak, právě energie.

Švýcarská kvalita

Když se řekne hodinky, málokdo si nevybaví Švýcarsko jakožto experta v tomto oboru. A sází na něj i značka Swarovski, která představuje kolekci hodinek švýcarské výroby. Kromě kvality se nové modely pyšní také oslnivými designy, které dokonale ladí s nadcházejícím teplejším obdobím roku. „Naše zákaznice je moderní a všestranná a touží po doplňcích, které obohatí každý den jejího života a zkrášlí její styl. A právě to dokáže tato nejnovější kolekce hodinek. Koneckonců, skvělé hodinky umí nejen ozdobit jednoduchý oděv, ale mají také schopnost okamžitě vyladit a propracovat váš styl,“ uvedla Nathalie Colin, kreativní ředitelka společnosti Swarovski.

Doplněk se září křišťálů

Z hodinek se postupem času stalo mnohem víc než jen ukazatel času. Staly se módním doplňkem i šperkem, který podtrhuje krásu ženy. Swarovski se při vytváření nové kolekce držel i této funkce a modely tak připomínají spíše velkolepá umělecká díla. Pozornost přitáhne barevnost, detailní zpracování ozdob na číselnících, ale i samotná pouzdra. Ta zdobí stovky blyštivých křišťálů Swarovski a dokonale tak doladí celý pocit z hodinek. „Nezáleží na tom, zda upřednostňujete nadčasové šperky, nebo moderní designy, do každých hodinek jsme vnesli náš ikonický třpyt, abychom zajistili ten výjimečný pocit ze značky Swarovski,“ doplňuje Nathalie Colin.

Ozdobte se

Pro rok 2020 představil Swarovski několik řad hodinek. Vybrat si tak můžete z ryze moderních designů až po ty nadčasové, velmi ženské nebo výrazné. Kolekce Crystalline vyniká třpytem a elegancí, která vyzařuje jak ze samotných modelů, tak i použitých barev. Spíše klasičtější, velmi uhlazené a svůdné modely pak nabízí kolekce Crystal Rock, která vyniká přitažlivými siluetami a ozdobnými kameny. Řada Pavé pak upoutá výjimečností a je ideální pro ženy, které se chtějí odlišovat.

Foto: Swarovski

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu