Sociální sítě
Nahoru

Pietro Filipi společně se Zásilkovnou distribuují látky pro šití roušek zdarma

Pietro Filipi prostřednictvím Zásilkovny rozesílá zdarma metr látky na výrobu až 20 roušek. Zájemci si látku jednoduše vyzvednou na jimi zvoleném výdejním místě. Stačí, aby napsali mail se svým jménem, telefonem a identifikačním číslem výdejního místa. „Chtěli jsme vymyslet způsob, jak lidem co nejvíce zjednodušit přístup k vhodné látce pro šití roušek. Proto jsme se domluvili se Zásilkovnou, která bez nároku na dopravné poskytla svá výdejní místa, na kterých si lidé mohou látky vyzvedávat,” říká Michal Mička, majitel Pietro Filipi.

Pro získání látky na výrobu roušek je potřeba vybrat výdejní místo, které zájemcům nejvíce vyhovuje. Na mail eshop@pietro-filipi.com potom pošlou jméno, telefonní číslo a ID výdejního místa. Pietro Filipi zásilku zabalí a odešle na vybrané odběrové místo Zásilkovny. Jakmile látka dorazí, přijde zájemcům SMS a je možné ji vyzvednout. „Takové spolupráci nelze říct ne. Pietro Filipi zařídí materiál a my distribuci. V těchto časech je jednoduše potřeba si navzájem pomáhat,” říká Milan Šmíd, ředitel marketingu Zásilkovny. V první vlně má Pietro Filipi připravených 200 balíčků a podle zájmu bude v rozesílkách pokračovat.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.