Hudebník Peterka vrátí na obrazovku stanici TV Písnička, dopoledne se objeví na pozici Šlágr 2

23. březen 2020

Návrat této televizní stanice má být podle Karla Peterky reakcí na četná přání diváků. Šlágr 2 mohou zájemci naladit v DVB-T2 multiplexu 23 nebo Přechodové síti 12 a v DVB-T díky Regionální síti 8.

Po několika letech se vrátí na televizní obrazovky stanice TV Písnička. Pod upraveným názvem Písnička TV ji budou moci najít v dopoledních hodinách na svých obrazovkách diváci kanálu Šlágr 2. Podle generálního ředitele Šlágr TV Karla Peterky je aktuální krok reakcí na vývoj okolo pandemie koronaviru. Peterka slibuje, že dětští diváci a jejich rodiče se mohou těšit například na Dádu Patrasovou, Míšu Růžičkovou a řadu dalších.

„Vyslyšeli jsme početné hlasy z řad našich diváků, kteří nyní tráví čas doma se svými vnoučaty a pravnoučaty. Je potřeba brát na ně ohled a snažit se oběma generacím pomoci. Věřím, že jim dokážeme zpříjemnit dopoledne,“ okomentoval programovou změnu Peterka. TV Písnička byla v minulosti řádným televizním programem šířeným v multiplexu 4 spolu se stanicí Country no.1, ale kvůli nízké sledovanosti byly oba projekty ukončeny. Jejich obsah se částečně přesunul pod červené tlačítko HbbTV.

Televizní stanice Šlagr 2 vysílá terestricky v DVB-T2 multiplexu 23 nebo Přechodové síti 12 a také v Regionální síti 8 ve standardu DVB-T pokrývající všechna krajská města. Program je dále k dispozici na satelitu Astra 3B v kódovaném režimu a u kabelových a IPTV operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související