“Zázračný” lék na koronavirus jménem Remdesivir: Vyléčí českého taxikáře – a vydělá miliardy? V pozadí je největší finančník světa Larry Fink a ideologie New Green deal, usilující po boku Grety o “záchranu planety”


Do České republiky dorazil americký experimentální lék Remdesivir, který dostane taxikář, nakažený koronavirem. Pokud lék zabere, jeho šance na celosvětové uplatnění se prudce zvýší. Čtěte o zákulisí léku. Nitky sahají až do nejvyšších sfér.



V boji proti COVID-19 je lék Remdesivir vedoucí uchazeč na bilionové zisky, které jeho prodej přinese.


Komu patří Remdesivir a kdo na něm zázračně zbohatne?

Remdesivir byl vyvinut farmaceutickou společností Gilead ve výzkumu, který financovala vláda USA.

Za společností Gilead stojí největší investiční korporace na světě Black Rock, která má vliv na na celosvětové dění nejen v ekonomice, ale také v ochraně životního prostředí a zbrojařském průmyslu.



Vzhledem k své síle, velikosti a rozsahu svých finančních aktiv má společnost BlackRock přezdívku “největší stínová banka na světě.”

V jeho čele korporace Black Rock stojí pan Larry Fink, který není veřejnosti příliš známý, ale je považovaný za jednoho z nejvlivnějších mužů planety.


Kdo je Larry Fink?

Miliardář Larry Fink je celoživotním stoupencem Demokratické strany USA, podporoval Obamu i Clintonovou. Spojení Finka a Clintonové bylo před volbami (které prohrála s Trumpem) velmi těsné. Kdyby uspěla, Fink měl být ministrem financí USA.


Larry Fink a Hillary Clintonová. Před volbami něco jako dvojčata.

Fink je horlivým zastáncem nového směru New Green Deal (Nový zelený úděl), který se snaží o radikální řešení změn klimatu a ekonomické nerovnost ve společnosti. Toto hnutí má za cíl omezení hovězího konzumace masa a letecké dopravy.




Součástí hnutí New Green Deal je zvýšená kontrola občanů a to z toho pohledu, “zda se chovají odpovědně”.

Válečný stav v bitvě proti koronaviru, ve kterém se nyní nachází tato planeta, lze nazval cílovým z pohledu ideologie New Green Deal.


Finkova společnost Black Rock je také největším investorem do výrobců zbraní.


Ne všichni vědci považují koronavirus za něco jiného, než obyčejná chřipka. ZDE

Trump vs. koronavirus

Pro Demokratickou stranu USA, jíž je Fink podporovatelem, znamená objevení “nového viru” velkou šanci porazit Trumpa v bitvě, která se zdála již prohraná.




Také v USA stoupá počet nakažených koronavirem přímo úměrně s počtem testů. Mnoho těch, kteří mají chřipku, o tom často ani nevědí, natož aby je napadlo, že je způsobena “novým koronavirem.”

Před objevením koronaviru byla kampaň pro Demokratickou stranu USA totálním propadákem.


Lék, který se vrací

Lék Remdesivir již zaznamenal úspěchy při léčně “nového koronaviru” v USA. Prezident Trump popsal jeho úspěchy jako „vzrušující“. Americká správa potravin a léčiv se zavázala, že pomůže, aby byla tato droga rychle dostupná, pokud se ukáže jako účinná.


Pro lék Remdesivir zaznamená velká comeback, když byl několikrát odsunut do ústraní kvůli lepším lékům. Byly snahy prosadit ho jako lék č. 1 na nemoc Ebola a dalším.

Ačkoli byl remdesivir v laboratoři slibný, v klinických studiích se ukázal být méně účinný ve srovnání s jinými antivirovými léčivy.


Jede v tom 50 zemí

Klinické testy léku Remdesivir začaly v USA před několika týdny. Lékaři chtějí do testů zapojit dohromady na 400 lidí v 50 zemích.

Výsledky studie by mohly být známy začátkem dubna.



Zdroje:

https://www.al.com/news/2020/03/alabama-research-offers-hope-in-the-fight-against-coronavirus.html

https://www.weforum.org/agenda/2020/01/blackrock-climate-green-finance/


close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh