Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bývalá hvězda Novy a exmilenka podnikatele Pitra zveřejnila děsivé video

    Bývalá reportérka televize Nova Jana Peterková, která se proslavila románkem s kontroverzním miliardářem Tomášem Pitrem, o sobě dala znovu pořádně vědět. Vytasila se s videem, které se rychle začalo šířit po internetu. Lidé si ťukali na čelo a ptali se, jestli je něco takového možné, leckteří by protagonistku směřovali na uzavřené oddělení ve svěrací kazajce. „Nacvičovala jsem divadelní hru,“ hájí se autorka, kterou Český lev jistě nemine.

    Kvůli lásce k podnikateli Tomáši Pitrovi obětovala kariéru na Nově i slušný život. Spory s představiteli justice ji dohnaly až před soud, který ji obžaloby za křivé svědectví nakonec zprostil. I přesto o pořádnou práci dlouho nezavadila.

    Slušný sešup pro ženu, která si zvykla na post prominentní reportérky hlavní zpravodajské relace. Jana Peterková v letech 2006 až 2011 zažila dost krkolomný životní kolotoč. 

    Poté, co Česko sevřel nouzový stav a strach z koronaviru, o sobě dala reportérka TV Praha zase vědět. 

    Do světa vypustila video, v němž se sprostými slovy nešetří. „Nezku*víme život dětí na jejich dalších čtyřicet let, co mají před sebou, kvůli tomu, že nějaký senior nebo astmatik by mohl umřít,“ zazní od ženy, která vyzývá k otevření škol. „Lidi, já vám chci prostě říct, že nedovolím, aby moje děti nechodily do školy! Ani Hitler za války nezavřel školu! Dokonce ani když bombardovali Británii, dokonce když padaly bomby, děti chodily do školy. Nikdo tam nezavřel školu,“ říká rozhořčeně.

    Internetem se uječené video začalo rychle šířit. „Myslí to vážně? Je to legrace? Co tím proboha sleduje?“ divili se lidé, z nichž mnozí kontaktovali přímo Peterkovou skrze její profil na sociální síti.

    Reportérka si zřejmě uvědomila, že se jí žert může v současné situaci a atmosféře ve společnosti krutě vymstít a rychle přispěchala s odpovědí. „Můj profil byl napaden hackerem, který sem umístil ukázky z divadelní hry Koronavirus, hrozba století. O ženě, která podceňuje rizika a zemře,“ snažila se zachránit situaci a doplnila, že si dělala legraci z přístupu některých novinářů a médií.

    „Poslouchejte, sdílejte, posílejte známým, skutečný skandál, to je neuvěřitelné!“ vyzývala pár dní nato na Facebooku, aby umocnila dojem, že jde opravdu o umělecké dílo a záměr.

    „Kazma vám musí závidět,“ vtipkovali někteří z těch, kdo vřavu kolem videa sledují.

    „Lidi, proč by měl mít jenom Kazma monopol na tenhle žánr? Taky netočí jenom Spielberg, ale i Tarantino,“ reagovala Jana Peterková, která už se za svůj počin vidí na červeném koberci a dost možná i v síni slávy. Ta žena „hodně míří vysoko a hodně bude někde“, jak by řekla legendární cikánská věštkyně Jolanda.

    Většina těch, kdo video viděli, se shoduje na jedné věci. Bude nejlepší, když Peterková tento žánr nadobro opustí, protože slyšet její hlas déle než deset minut zvládnou jen ti nejotrlejší. Spolu s přehrávaným a patřičně afektovaným projevem proměnil video ve zbraň hromadného ničení a účinný mučicí nástroj v jednom.

    „Všechny druhy Covidu i jejich mutace už jsem prodělala v komunistických jeslích, takže mě tahle informační hra fakt nerozbije,“ vzkázala „česká akční hrdinka“ Jana Peterková všem, kdo její humor ani nasazení pro věc nechápou. I neohrožená Xena by jí mohla závidět, o Chucku Norrisovi ani nemluvě.

    „Jezdíte autem, i když na silnici ročně zemře přes milion lidí?“ ptá se reportérka, který vyzývá k pomoci zvířatům v zoo, které jsou aktuálně zavřené.  

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:03 čtvrtek 23. července 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      184
    • Super
      57
    • Haha
      56
    • Tvl
      48
    • Cože
      33
    • Sladký
      32