Ta to schytala! Studenková se tvrdě obula do fanynky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ta to schytala! Studenková se tvrdě obula do fanynky

Zdena Studenková byla zase v ráži
Zdena Studenková byla zase v ráži (Pluska.sk: Emil Vaško)

Herečka, která zazářila mimo jiné v kultovní komedii S tebou mě baví svět, se netají tím, že pro svoji krásu obětuje opravdu hodně a že spoléhá i na um plastických chirurgů a estetických dermatologů. Proto ji rozběsnil dotaz jedné z jejích sledovatelek.

„Dobrý den, pro ty, co mě neznají, jsem herečka Zdena Studenková (65). Jsem jí už velmi dlouho a dokonce jsem se střetla s tím, že se mě jedna paní v přímém přenose zeptala, jestli se nestydím, že chci, ač stará, být mladou. Proto jsem jí řekla: Ano, milostivá paní a lituji každou ženu, která nechce. Protože chci vypadat dobře i mladistvě, jelikož je 21. století a živím se svoji tváří a svým tělem,“ reagovala bez servítek herečka na videu pro známou estetickou kliniku, jejíž je pravidelnou klientkou, jak píše web Plus Jeden Deň. Pouštět se se Zdenou Studenkovou do křížku se zkrátka nevyplácí!

Zdena Studenková se netají tím, že umí pořádně žárlit:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
27. 3. 2020 • 19:16

To nebola jej fanynka, ale ženská, ktorá si chcela rýpnuť do p. Zdeny. A tá jej v kľude poskytla slušnú odpoveď. Prečo by sa mala jedna herečka hanbiť za to, že chce vyzerať mladistvo ? Hanbiť sa má človek za iné veci, nie za niečo takéto.. Hanbiť sa može tá žena, ktorá položila drzú, urážajúcu otázku. Veď Zdena si nechce zmeniť vek, byť mladou a tvrdiť ľuďom, že má 20 r. Snaží sa len existovať v zdravom tele a vyzerať sviežo, čo je pochopiteľné - hlavne v hereckom povolaní..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.