Lucie Bílá dostala přítele k žehličce: Dlouho to spolu nevydrželi!

Radek Filipi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2020 15:41

Lucie Bílá a Radek Filipi v posledních dnech spolupracovali při výrobě roušek, zpěvačka šila, její partner žehlil. Dlouho jim to ale nevydrželo. Svalovec totiž dostal něco, co musel hned jít vyzkoušet.

Zatímco Lucie Bílá se v současné situaci, kdy nemůže zpívat, rychle našla a začala šít roušky, ostatně v mládí se vyučila krejčovou, s partnerem Radkem, který se živí jako její manažer, to bylo složitější. I on ale přiložil ruku k dílu.

Slavice na sociální síti sdílela fotografii, na které svalovec ušité roušky žehlí, a konstatovala u toho, že toto období jejich vztah pořádně prověří. Dneska už se ale Radek do výrobního procesu nezapojil. Jak to?

Oblíbená zpěvačka na instagramu prozradila, že jejímu partnerovi dovezli vybavení na domácí tělocvičnu. „Tak pěkně děkuju, teď už ho k žehličce nedostanu,“ posteskla si nejprve. Brzy ale změnila názor.

„Rádo se stalo,“ napsali zástupci firmy, která vybavení do středočeských Otvovic přivezla. „Děkuji moc, bylo to opravdu potřeba,“ reagovala Bílá, která je ráda, že si mistr světa v bench-pressu může zase zacvičit.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi