Justice League
84/100 - 38×

Justice League

Superman, Batman, Wonder Woman a další. Superhrdinská týmovka Justice League chrání svět na stránkách DC Comics už od roku 1960 a nyní přichází na filmové plátno v novém projektu, díky kterému všechny tyto superhrdiny konečně uvidíme pohromadě!

USA | 2013 | Vysílá se
žánr
Akční, Fantasy, Komiksový
hrají
Henry Cavill, David Corenswet (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Viola Davis (Amanda Wallerová), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Jason Momoa (Aquaman), Jeffrey Dean Morgan (Thomas Wayne), Lauren Cohan (Martha Wayne), Diane Lane (Martha Kent), Kevin Costner (Jonathan Kent), Robin Wright (Antiope), Ewen Bremner (Charlie), Connie Nielsen (Hippolyta), Danny Huston (Erich Ludendorff), Saïd Taghmaoui (Sameer)

Na internet unikly části scénáře snímku Black Adam

Na internet unikly části scénáře snímku Black Adam

Několik insiderů mělo možnost přečíst si části scénáře ke snímku Black Adam a neopomněli se se svými pocity pochlubit na sociálních sítích. Pojďme se podívat, o čem by snímek mohl být a jakou úlohu v něm sehraje slavný tým JSA.

5 0
28.3.2020

Snímek Black Adam chystá režisér Jaume Collet-Serra a natáčení mělo podle původních plánů začít v červenci. Vzhledem k aktuální světové situaci ale nejspíše dojde k menšímu posunu, neboť představitel hlavní role Dwayne Johnson musí nejprve dotočit netflixovský akčňák Red Notice. Collet-Serra s Rockem nedávno natočil dobrodružnou disneyovku Jungle Cruise a po dřívějším odstoupení od natáčení The Suicide Squad mu to už tentokráte s DC filmem vyšlo. Johnson prozatím zůstává jediným potvrzeným hercem v obsazení, postupně jsme se ale dozvěděli, že probíhá casting na některé další postavy, převážně členy týmu JSA, kteří by měli ve snímku sehrát hlavní roli. Do kin Black Adam dorazí 22. prosince 2021.

Několik insiderů už mělo možnost si scénář přečíst, včetně Thomase Polita, který snímek označil za ráj pro fanoušky DC. Ve snímku údajně uvidíme krátce popsán Adamův origin v Kahndaqu, kde si jej Čaroděj Shazam a další členové Rady čarodějů vyberou za šampióna, ale nakonec zjistí, že je nebezpečný, neboť se snaží získat Isidin amulet a je sváděn sedmi hříchy. Později se Adam probere v moderním Kahndaqu a vyrazí do boje s JSA. Slavného týmu hrdinů se údajně dočkáme rovnou ve dvou podobách, přičemž ona původní, jež Adama zastaví, bude vystupovat ve složení Čaroděj Shazam, Hawkman, Hawkgirl, Doctor Fate, Flash Jay Garrick a Green Lantern Alan Scott.

Dočkáme se ve filmu původního Flashe a Green Lanterna? Foto: DC Comics

Po střetu s první JSA je Adam Čarodějem uvězněn ve své hrobce, po probuzení o několik desítek let později ale opět ohrožuje Kahndaq i jeho okolí. Proto přichází na scénu nová sestava JSA pod vedením inkarnujícího se Hawkmana a jeho ženy Hawkgirl. Členy tohoto týmu jsou Doctor Fate, Atom Smasher, Stargirl a Cyclone, kterým pomáhá i Adamova přítelkyně Adriana, jež využívá moci Isidina amuletu. Adam se po několika střetech s JSA postupně odklání od svého dřívějšího záměru a mění se z ryzího zloducha na antihrdinu.

JSA se brzy dočkáme v seriálu Stargirl. Foto: CW, DC Universe

Do spojení s možným účinkováním ve snímku Black Adam se nedávno dostal i Henry Cavill, který ve třech filmech DCEU ztvárnil Supermana a velmi rád by si kryptonského superhrdinu zahrál znovu. Vzhledem k tomu, že Cavillova agentka Dany Garcia je producentkou filmu Black Adam a zároveň Rockovou exmanželkou, nemusí se jednat o úplnou utopii. O oficiálním jednání o možnosti objevit se znovu v roli Supermana však Cavill ani studio Warner Bros. zatím neinformovali.

Líbil by se vám takto pojatý snímek Black Adam? Měl by se Adam střetnout i se Supermanem?

Diskuze /5

Ratemus

ooooooooooooo to vypadá sakra dobře. Že prý to Warner s propojeným univerzem ještě chce zkusit a právě Black Adam má být ten film…jen to neposrat

#2 DarthRevan
28.3.2020 | 23:45:52
DarthRevan

#1 Ratemus: Místo JLA bych JSA rozhodně bral…

webmaster
30.3.2020 | 0:17:47
Ratemus

Jo to já taky…

30.3.2020 | 14:49:34
DarthRevan

Osobně se mi i líbí ta myšlenka zakomponovat tam Wizarda, ten dostal málo prostoru.

webmaster
30.3.2020 | 15:28:59
Ratemus

Právě a doufám že tam bude i historie z Egypta s Hawkmanem. Popřípadě něco z hawkworldu..

30.3.2020 | 21:24:27
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Aquaman a ztracené království

Režie: James Wan
Scénář: David Leslie Johnson-McGoldrick
Hudba: Rupert Gregson-Williams
Hrají: Jason Momoa (Aquaman), Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Dolph Lundgren (Nereus), Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry), Amber Heard (Mera)

Stopáž: 124 minut

Nejoblíbenější filmy

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Herci

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama