Jaký šperk se k vám hodí podle horoskopu? Tohle podtrhne vaši originalitu!

Jaký šperk se k vám hodí podle horoskopu? Tohle podtrhne vaši originalitu!
Zdroj: Pixabay

Napadlo vás někdy, že byste se mohla ozdobit šperkem podle vašeho znamení horoskopu? Takový klenot má funkci amuletu, který nositelku dokáže ochránit před negativními vlivy a naopak do jejího života přitáhnout to dobré.

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 04. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Energii žen narozených ve znamení Berana skvěle vystihují šperky v červené nebo tmavě oranžové barvě. Vhodnými kameny jsou granát, rubín a červený korál. Říká se, že rubínové náušnice posílí charakter Beranek a eliminují jejich sebestřednost. Originalitu žen ve znamení Berana zase podtrhne náhrdelník s několika řadami různé délky.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud jde o šperky, Býčice jsou spíše konzervativní. Hodí se k nim zelené kameny, jako je smaragd či vltavín. Takový šperk posiluje vnitřní sílu nositelky a pomáhá jí pochopit skryté stránky života. Zlatý šperk zase přitáhne peníze a materiální hojnost obecně. Prstýnek ze zlata by Býčice měla nosit na pravé ruce.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Šperk pro  Blíženkyni by měl být vzdušný, originální a tak trochu hravý. Nevadí, že nebyl zase tak drahý, Blíženkyně ocení design a ne cenu. Prsten s citrínem naučí jeho nositelku sebeúctě a zaručí vnitřní klid, který zrozenkyně v tomto znamení zvěrokruhu potřebují. Přívěsek z jantaru zase zmírní silné emoce a srovná rozbouřené city.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice volí jemné šperky, kterou jsou romantické a trochu nostalgické. Pro Račici proto vyberte decentní kousek, který odpovídá její jemné povaze. Výbornou volbou jsou proto perly, které s tímto znamením korespondují a dodávají mu sílu. Měsíční kámen zase dokáže uklidnit rozbouřené emoce, které Račice čas od času mají.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice chtějí oslňovat a zářit, proto milují blýskavé šperky. Zlato přináší do jejich života hojnost, zejména pokud nosí náramek z tohoto kovu kolem zápěstí pravé ruky. Náušnice se žhavým rubínem krásně rozzáří tvář Lvice a dodají jiskru jejím očím. Tygří oko ji zase bude chránit před negativními emocemi a závistivými pohledy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny milují pořádek a přesnost, proto jim bude slušet šperk, který má čisté linie a moderní design. Pocit bezpečí dopřeje Panně prsten se safírem, díky kterému přestane pochybovat o sobě samé a bude díky tomu velkorysejší i ke svému okolí. Jantarové náušnice pro změnu uklidní mysl a dodají inspiraci.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

K ženám ve znamení Vah se hodí jemné šperky, které působí trochu nostalgicky. Perly sladěné s bílým zlatem či stříbrem zdůrazní lásku k umění, která je těmto ženám vrozená. Dobrou volbou je také šperk s růženínem, který přináší lásku a uklidňuje rozbouřené emoce. Váhy růženín ocení, jelikož často bojují s vnitřní nejistotou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky milují vše tajemné, proto mohou na krku nosit nějaký okultní znak či symbol svého slunečního znamení. Ke Štírkám se hodí černé kameny, které pohlcují negativní energii a fungují jako malé přírodní čističky. Opál posílí charisma Štírky, proto je skvělým doplňkem na rande. Topaz zase pomůže najít správnou cestu a místo v životě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Šperk pro Střelkyni by měl být originální a tak trochu exotický. Střelkyně milují suvenýry z cest, proto ocení orientální náhrdelník nebo náušnice. Šperk může být honosný, ale musí být vždy vkusný, protože Střelkyně kýče nenávidí. Topaz dodá svojí nositelce dobrou náladu a dovede ji k jejímu pravému osudu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou spíše konzervativně založené, proto ocení klasické šperky, které jsou vkusné a nepůsobí přeplácaným dojmem. Přívěsek z křišťálu zmírní tvrdohlavost Kozorožek a dodá jim životní optimismus. Záhněda přináší  harmonii a zároveň zbaví nositelku zbytečného ostychu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Šperk pro Vodnářky musí být neotřelý a zároveň trochu romantický. Vhodné jsou světlé kovy, jako je stříbro, platina či bílé zlato, které dobře korespondují se vzdušnou podstatou Vodnářek. Akvamarín přináší pocit harmonie a otevřené mysli. Tyrkys pomáhá uspět v zaměstnání, proto by měly Vodnářky mít tento kámen při sobě na pracovních pohovorech.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybám sluší jemné šperky, které podtrhují jejich půvab. Rozbouřené vlny citů dokáže uklidnit akvamarín, díky kterému se budou Ryby cítit v bezpečí. Náušnice z tohoto kamene pomohou přijímat lásku a všechny dary života. Perly jsou synonymem bohatství a mořských hlubin, proto by je Ryba měla vlastnit.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články