Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ian Ziering slaví 56. narozeniny: Steve z Beverly Hills 90210 se v nouzi živil striptýzem

Ian Ziering slaví 56. narozeniny: Steve z Beverly Hills 90210 se v nouzi živil striptýzem
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 11 fotografií
výročí
Ian Ziering, známý především jako Steve Sanders z legendárního seriálu Beverly Hills 90210, slaví 56. narozeniny. Ačkoliv aktuálně je finančně za vodou, především díky penězům plynoucím z pokračování seriálu, bývaly doby, kdy si musel na živobytí přivydělávat striptýzem. A není tomu zase tak dávno.

Ian Ziering byl teprve dvanáctiletý chlapec, když se začal poprvé objevovat v reklamách. Jeho kariéra se slibně rozjela a když získal roli v seriálu Beverly Hills 90210, stal se celosvětově známou hvězdou. I takové však občas padají k zemi.

Jakkoliv se dokázali Ianovi kolegové ze seriálu prosadit i v jiných slušných projektech, v hercově kariéře není kromě BH 90210 moc bodů, na které by mohl být pyšný. Účinkoval například hned v pěti filmech s názvem Žralokonádo, které sice zní jako parodie, ale s tématem tornáda v němž létají lidožraví žraloci, se berou zcela vážně.

Ani snímek Turbotarantule se nestal diváckým hitem a Ziering proto začal mít finanční potíže. Ty vyřešil poměrně jednoduše tím, že ve svých padesáti letech přiskočil ke striptýzové skupině Chippendales, se kterou nějaký ten čas vystupoval v Las Vegas.

Spása a rozvod

Ačkoliv od problémů s penězi byl Ian Ziering vysvobozen pokračováním seriálu Beverly Hills 90210, v osobním životě se mu dařit přestalo. V listopadu 2019 oznámil, že se bude rozvádět se svou ženou Erin. S tou strávil 9 let a má s ní dvě děti. Jednalo se o jeho druhý rozvod. Nyní je sice po finanční stránce téměř bez starostí, bohatství si ale nemá s kým užívat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy