Slyší svatební zvony? Issová promluvila o svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slyší svatební zvony? Issová promluvila o svatbě

Martha Issová a David Ondříček
Martha Issová a David Ondříček (Marek Pátek, Pavel Machan)

S režisérem Davidem Ondříčkem (50) už má herečka Martha Issová (38) dvě děti. O ruku ji ale ještě nepožádal. Herečka však na svatbu nikterak nespěchá a nechává to osudu.

Issová tvoří od roku 2011 pár s režisérem Ondříčkem.  Seznámil je herečky první partner Martin Zbrožek. Pokud si však myslíte, že šlo o lásku na první pohled, musíme vás zklamat. Herečka přiznala, že současný partner ji při seznámení nebyl sympatický. „Připadal mi jako namachrovaný snob a suchar,“ řekla dle Blesku.

Vše se změnilo po deseti letech. V době, kdy se oba rozešli se svými partnery, začali spolu řešit složitost vztahu mezi mužem a ženou. „On tvrdí, že mu po prvním večeru bylo jasné, že spolu musíme být, ale mně to jasné nebylo vůbec,“ svěřila se Martha dle Blesku. Byl ale vytrvalý a herečce tím imponoval.

V současné době dvojice září štěstím a vychovávají spolu dvě krásné dcery. Jelikož je pár spolu několik let, často se u nich spekuluje o svatbě.  „Mně se svatby hrozně líbí, ale jiných lidí. Já si je vždycky užívám, dojímám se. Je pravda, že já se žádnou svatbou zkušenost nemám, kromě těch několika filmových, kde to až tak nebyla moje odpovědnost. Nicméně, až přijde ten správný čas, tak se to stane,“ řekla Issová v rozhovoru pro Top Star.

Ukázka ostravštiny Marty Issové ve filmu Dukla 61:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
31. 3. 2020 • 22:18

... Issovka se na Ondříčka pověsila , nastěhovala se k němu , porodila mu dvě dcery , tak co jiného mu zbývá ? Ondříček zdědil po rodičích nejen dům v kterém bydlí , taky nějaké jmení , je prostě zabezpečený , dá se říct je to dobrá partie . Issovka jej užene dřív nebo později !

mbmb
30. 3. 2020 • 14:14

MI je odporný skřet neumí hrát její matka také ne A ten zasopleny nosní hlas.Vsude Marvana blbena

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.