Nehnusnější film, jaký uvidíte. Náplní stříkajícího uhru byl hnis, říká Adam Ernest z Párty Hárd

Pro milovníky filmů od rapera Řezníka je naprostou povinností zhlédnout jeho nový snímek Párty Hárd, kde je k vidění plno zajímavých postav a talentovaných herců. My jsme se zaměřili na tu s přehledem nejnechutnější z nich, Pája Poulíček, borec se stříkajícími uhry, kterého si zahrál mladý herec Adam Ernest (27)

Nejprve k herci. Když jsme si jméno Adama Ernesta zadali do Googlu, nestačili jsme se divit. Ten frajer, který ve filmu Párty Hárd hraje uhrovatého Páju Poulíčka, je asi fakt frajer a kromě toho má obličej ve skutečnosti vyžehlený jak tu nejbělejší roušku na JIPce.

Adam Ernest

Během studia na pražské DAMU nejenže obdržel cenu Jiřího Adamíry za mimořádné tvůrčí úspěchy během studia, navíc se mu dařilo i ve světě sportu.

Závodně vesloval, jezdí na koni a hrál taky lakros, což je ta divná hra s něčím, co vypadá jako síťka na motýle a nikdy jsme úplně nepochopili, proč takový sport vůbec vznikl a hlavně proč ho vymysleli zrovna indiáni, u nichž bychom čekali spíše závody v hodu tomahawku nebo sprint ve skalpování.

Adam Ernest

Řezník je zlatíčko, hnis byl real!

Ale teď už zpět k filmu Párty Hárd od Řezníka, který můžete vidět na internetu a nedoporučujeme u toho jíst.

V jedné z prvních scének Pája Poulíček napadne hlavní postavu snímku a před jeho kamarády ho znemožní tím nejodpornějším možným způsobem. Vystříká mu do tváře svůj největší beďar.

„Náplní hlavního knížete jebáků byl hnis, protože byl samozřejmě real. On celej ten film je prostě mnohem opravdovější, než se může zdát,“ překvapil nás představitel Páji Poulíčka.

Adam Ernest

Mladý herec si ale spolupráci s raperem Řezníkem i přes všechny nechutnosti nemohl vynachválit.

„Sešla se super parta ichtylů, takže to bylo boží. S Řezňou se zároveň známe dýl a je to zlatíčko a už při čtení scénáře jsem se smál asi jako nikdy v životě, takže prostě paráda,“ říká Adam.

Leckoho jistě zajímá, co si o jeho roli myslí kamarádi a rodina.

„Ti známí, co to viděli, byli většinou nadšení, jeden kámoš si kvůli tomu dokonce přestal léčit akné, protože chce taky střílet hnis. Rodina to nijak nekomentovala, ani nevím, kdo to krom bráchy viděl a ten se samozřejmě bavil, protože má vkus,“ informoval nás mladý herec.

Z Adama jsme vyzvídali také to, kdo z něj udělal takovou zrůdu, když v reálu vypadá jako celkem sympaťák, kterého bychom pro jistotu s naší mladou (starou) mluvit nenechali.

„Bylo to tvrdý. Protože jsem zrůda, tak mě museli každej den před natáčením dvě hodiny zkrášlovat. Výsledek má každopádně na kontě král make-upu a těchto triků Jakub Gründler aka Zombie FX, je to fakt pašák,“ pochválil svého kolegu Adam, který v období karantény nelení a s kolegy z Činoherního divadla v Ústí nad Labem na dálku připravuje punkový homemade postapokalyptický seriál.

„Vzniká to na dálku pouze přes mobily, vše domlouváme online a děláme s tím, co zrovna máme při sobě,“ řekl nám Adam.

Na jeho dílo se můžete kouknout zde:

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
11807
19824