Kvůli koronaviru byla zrušena jarní výstava květin Flora Olomouc

Kvůli pandemii koronaviru byla poprvé za 60 let existence zrušena jarní etapa největší a nejstarší tuzemské květinové výstavy Flora Olomouc, která měla být na stejnojmenném výstavišti uspořádána v závěru dubna. Příprava letní a podzimní Flory zatím pokračuje. Řekla to Kristýna Buchtová z Výstaviště Flora. Jarní etapu výstavy květin Flora Olomouc každoročně navštíví desítky tisíc lidí.

"Vzhledem k vývoji situace i přetrvávajícímu krizovému stavu jsme se rozhodli zrušit všechny akce v měsíci březnu a dubnu. Konání akcí v květnu a dalších měsících bude záviset na vývoji pandemie COVID-19 a na bezpečnostních opatřeních, která nařizuje Bezpečnostní rada ČR," uvedla Buchtová.

Návštěvníkům, kteří si již zakoupili on-line vstupenku na jarní výstavu Flora Olomouc, bude částka podle Buchtové automaticky vrácena v plné výši na jejich platební kartu do tří až pěti dnů.

Příprava letní výstavy Flora Olomouc, která má být v závěru srpna, a říjnové etapy podle Buchtové pokračuje. "Akce, u kterých není pořadatelem Výstaviště Flora Olomouc, ale probíhají v prostorách Výstaviště Flora, budou do konce dubna 2020 také zrušeny," dodala.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down