10 důvodů, proč je láska ten nejlepší pocit na světě

10 důvodů, proč je láska ten nejlepší pocit na světě
Zdroj: Unsplash
Láska nebeská je romantická vánoční komedie. Září v ní mimo jiné Bill Nighy. Ten ani nevěděl, že se o roli ucházel. Bylo to poprvé, kdy spolu Curtis a Nighy spolupracovali. Nighy (rocker Billy Mack) provedl zkušební čtení, ale bral to spíše jako laskavost pro castingovou režisérku. Pak mu ale nabídli roli, což pro něj bylo velkým překvapením.Ve filmu zaznělo slovo láska přesně třiadvacetkrát. Ve 22 případech se o to postarají samotné postavy, jednou láska zazní v monologu.January Jones (Jeannie) si napsala polovinu svého děje. Herečka byla velmi šťastná, když scény točila. Objevila se v dějové lince s Collinem (Kriss Marshall).Thomas Brodie–Sangster se naučil hrát na bicí. Mladý herec, který hrál Danielova (Liam Neeson) syna Sama, se naučil hrát na bubny. Naučil ho to jeho vlastní otec a to jen pro tento film.+ 6 fotek+ 7 fotek

Láska nás dělá šťastnými, doufajícími a vděčnými. Láska nás inspiruje, mění naše životy. Zde je 10 důvodů, proč je zamilovanost ten nejlepší pocit na světě...

Jana Jánská
Jana Jánská 31. 03. 2020 09:37

1.

Láska vás dělá neporazitelnými

Díky lásce se cítíte, jako byste mohli dělat absolutně cokoli. Váš přístup k životu je jasnější a šťastnější. Máte odvahu dělat dokonce i věci, o kterých jste si nemysleli, že je kdy dokážete.

2.

Láska vám dává neuvěřitelnou inspiraci

Být zamilovaný je velmi inspirativní. Dává vám to pocit, že můžete udělat cokoliv kdekoliv a kdykoliv. Zamilovanost je také motivující, díky tomu jste neustále pozitivní a optimističtí.

3.

Láska vás činí šťastnými

Ano, je to tak, láska vás naplní štěstím, takže pokud jste zamilovaní, jste po celou dobu až neskutečně šťastni. Vše zlé jako by najednou zmizelo a vy si jen užíváte ten pocit zamilovanosti.

4.

Láska z vás dělá nadějného romantika

Když se zamilujete, jako byste se náhle stali i romantiky, to vám dává i jistou naději, že tam někde venku existuje dokonalý protějšek i pro vás.

5.

Láska vás zbaví strachu

Láska vás činí nebojácnými. Jakoby věci, kterých jste se celou dobu obávali, prostě zmizely. Najednou máte jistotu, že po boku máte neustále svého "parťáka", který tu je, aby vám pomohl s čímkoli, co je potřeba, a to ať se děje cokoli a kdykoli.

6.

Láska z vás činí nejlepší verzi sebe sama

Když jste zamilovaní, stane se z vás najednou vaše lepší verze. Neustále jste na všechny hodní a jste věčně za vše vděční.

7.

Láska vás dělá bohatými

Ovšem, že se nejedná o fyzické (materiální) bohatství, to dá rozum. Avšak láska způsobuje, že se cítíte být bohatí, a to přesně tím způsobem, na kterém nejvíce záleží. Nemáte absolutně žádný stres kvůli financím ani materiálním věcem, protože bohatství vidíte v něčem úplně jiném.

8.

Láska vás ale i trochu mate

Láska vás mate - otřásá vámi do základu a přiměje vás přehodnotit vaše dosavadní přesvědčení. Láska je tak záhadná, že se nepřestáváte divit, jak se můžete najednou o někoho tolik strachovat. Nerozumíte tomu, že vám na někom až tolik záleží. Ale je to povznášející pocit...

9.

Láska vás činí nesobeckými

Láska vás dělá krásně šílenými. Povzbuzuje vás, abyste chtěli dělat věci, na které nejste zvyklí. To vás dělá nesobeckými způsobem, o kterém jste ani nevěděli, že existuje. Zjistíte, že přemýšlíte nad potřebami svého partnera, ne nad těmi vlastními. Dokonce potřeby partnera mnohdy stavíte nad ty své.

10.

Láska vás přinutí uvěřit

Láska vás naplní nadějí. Díky tomu uvěříte ve "šťastni až navěky". Dokud jste svobodní, určitě alespoň jednou zapřemýšlíte nad tím, jestli někdy potkáte spřízněnou duši. Láska ale způsobí to, že to víte. Ano, najednou prostě věříte, že je to možné, a když se to skutečně stane, je to opravdu, ale opravdu úžasné. Tak se tomu nebraňte...

JEDEN Z NEJKRÁSNĚJŠÍ FILMŮ O LÁSCE JE LÁSKA NEBESKÁ. MRKNĚTE DO GALERIE:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články