TOPlist

Honor Fans Days: využijte 20% slevy na vybrané produkty

Honor 9X recenze

Společnost Honor včera spustila novou akci Fans Days, v rámci které můžete ušetřit při nákupu nových produktů. Nabídka poběží až do 12. dubna celkem v 18 zemích včetně České republiky, Slovenska, Německa, Francie, Velké Británie, Ruska, Malajsie a dalších. Uživatelé se mohou těšit na akční ceny chytrých telefonů a nositelné elektroniky.

honor days
Honor Fans Days

„Máme velkou radost, že můžeme oslavit globální HONOR Fans Days 2020 a potěšit naše fanoušky širokým portofilem akčních nabídek opravdu skvělých produktů. Na konci roku 2019 jsme dosáhli více jak 220 milionů fanoušků po celém světě a touto cestou bych jim všem chtěl poděkovat. Těšíme se na všechny nové fanoušky, které nám přinese rok 2020,“ říká George Zhao, globální prezident značky HONOR.

„V duchu naší 1+8+N strategie, která znamená 1 mobilní telefon + 8 kategorií domácích zařízení + široké portofilo produktů pro chytré bydlení, zároveň odhalujeme letošní téma HONOR Fans Days: HONOR, tvé chytré bydlení. HONOR vytváří více propojený a inteligentní svět pro mladou generaci po celém světě. Věříme, že si lidé vychutnávají benefity chytrého bydlení a také HONOR all-scenario chytré produkty.“

Slevové akce v rámci Honor Fans Days

Kategorie Produkt Původní cena Akční cena Sleva
Chytré hodinky Honor MagicWatch 2 (nevztahuje se na  barevné provední Sakura Gold) 4 999 Kč 3 999 Kč 20 %
Fitness tracker Honor Band 5 999 Kč 799 Kč 20 %
Mobilní telefony Honor 9X 5 990 Kč 5 092 Kč 15 %
Honor 8S 2 499 Kč 2 249 % 10 %

Letos se Honor propojil s osobnostmi světa sportu, modelingu, fotografování nebo her. Známé tváře nechají nahlédnout pod pokličku svého každodenního života, co se týká jejich práce, cvičení nebo zábavy. Navíc každá osobnost bude mít k dispozici svůj vlastní set vouchechů. Pro Českou republiku a Slovensko se fanoušci mohou těšit na 10% slevu na chytré fitness hodinky HONOR MagicWatch 2.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku