Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Virtuálními vítězi volejbalové extraligy jsou Olymp a Budějovice

Volejbalové extraligové soutěže mají alespoň virtuální šampiony. Fanoušci v hlasování na sociálních sítích během týdenního "play-off" dovedli k triumfu ženy pražského Olympu a muže Českých Budějovic.

Je nám líto, video expirovalo.
Budějovice a Olymp vyhrály virtuální play-off

Volejbalové soutěže byly letos stejně jako ve většině jiných kolektivních sportů ukončeny kvůli pandemii nového typu koronaviru. Tituly volejbalový svaz neudělil.

V extralize žen se stihla odehrát celá základní část, kterou vyhrály brněnské Šelmy. Mezi muži vedlo tabulku v základní části v předposledním kole Karlovarsko.

Volejbalisté se rozhodli play-off odehrát, byť jen virtuálně. Ve finále žen získal Olymp 1204 hlasů, zatímco Prostějov 1063. Mezi muži Jihočeši porazili Karlovarsko rozdílem 197 hlasů (2668:2471).

"Bylo to opravdu vyrovnané, jsme rádi, že aspoň takhle nás fanoušci zvolili. Chtěli jsme jít slavit, ale bohužel není kam," uvedl smečař Jihostroje Marek Zmrhal.

"Ukázalo se, že zkrátka máme nejlepší fanoušky, a to není málo. Bylo to příjemné zpestření, ač je to trošku hořké vítězství, tak se každá výhra počítá," řekl manažer klubu Robert Mifka.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články