Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihlavská nemocnice má ode dneška termokameru. Příchozím měří teplotu

Jihlavská nemocnice má dalšího užitečného pomocníka. U vstupu do nemocnice je ode dneška termokamera. Měří přicházejícím lidem teplotu. Měření je přesnější, pohodlnější a bezpečnější pro obsluhující personál.

Vstup do jihlavské nemocnice je aktuálně vzhledem k epidemiologické situaci možný jenom hlavním vchodem, kde provádějí triáž zdravotníci. Měří teplotu, ptají se na důvod návštěvy nemocnice. Teplotu měřili ručně. „Měření nebylo přesné, ukázalo se, že teploměry mají nedostatky, problémy byly i s bateriemi. Jsme rádi, že se nám podařilo zapůjčit termokameru. Je přesná a spolehlivá a zdravotníkům velice pomůže při práci,“ říká vedoucí ICT jihlavské nemocnice David Zažímal.

Termokameru bezplatně zapůjčil Ústav teoretické a aplikované mechaniky AV ČR. „Velice děkujeme zejména Jakubovi Novotnému za ochotu a pomoc při testování a zapůjčení tohoto zařízení,“ dodal David Zažímal.

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky termokamera, nemocnice, Jihlava, teplota, vchod, Lékárenský komplex Jihlava, Jakub Novotný, Akademie věd České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská nemocnice má ode dneška termokameru. Příchozím měří teplotu | Koronavirus | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.