Leona Machálková terčem posměšků na Slovensku! Co se stalo?

Leona Machálková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 12:45

Leona Machálková dodržuje vládou nařízení opatření a většinu tváře schovala za roušku, přesto se její vzhled stal terčem posměšných komentářů. Všimli si toho na Slovensku. Na co lidé upozorňovali?

Navzdory současné situaci nepřestali naši slovenští sousedé sledovat české celebrity. Do hledáčku se jim dostala Leona Machálková, která se podle všeho stala terčem poměrně ošklivých komentářů lidí.

Populární zpěvačka se v době státem nařízené karantény také realizuje na sociálních sítích a snaží se fanoušky motivovat k cvičení. Někteří z nich ale cvičí především prsty na rukou. Podle jednoho slovenského webu se totiž pustili do jejího vzhledu.

„Kdysi měla pocit, že má pod očima kliku od blázince, navzdory tomu, že to byl důstojnější nos, který z její nenápadné tváře dělal originál,“ napsal dle webu plus7dni.pluska.sk někdo k její fotce.

Server uvádí, že Machálková se nijak netají plastikou nosu. Operační zákrok podstoupila před rokem, nikoliv však kvůli vzhledu. Zdůvodnila to křivou přepážkou a komplikacemi s dýcháním.

Témata: Leona Machálková