Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Apríl na pivním Facebooku

Co Vy na to a jiné názory


verze pro tisk

Apríl na pivním Facebooku

Apríl na pivním Facebooku

I přes těžké období si pivovarští najdou čas a náladu na aprílové dovádění. Podívejme se, jak si z nás dělají legraci na Facebooku.

Raven Plzeň

Pozor důležité oznámení

V současné nelehké době každý pivovar přemýšlí, jak minimalizovat škody a zvýšit prodeje. Naše obchodní oddělení proto vymyslelo jedinečnou strategii jak jednou provždy vyhrát bitvu o to, kdo spotřebiteli dodá zlevněnější produkt. Lahvové pivo bude zdarma! Zdarma bude i rozvoz ke dveřím. Tuto cenovou politiku zahájíme 24.4., abychom všem pivotékám dali dost času zavřít a jít dělat něco prospěšného. Seznam rozvozových tras zveřejníme již dnes odpoledne, neb stále jednáme s dodavateli o dodávkách zdarma a trochu se to táhne. Doufáme, že se těšíte a že si samou radostí objednáte něco z naší dnešní nabídky za prachy. Dej Bůh slevy!

::alt

‎Kbelský pivovar‎ Praha

Pokud jste dnes nad ránem projížděli kolem, asi už to víte – do našeho pivovaru vstoupil strategický partner. Věříme, že tento krok zažene vaše upřímné starosti o dobré pivo ve Kbelích a nakonec i přispěje ke sblížení pivních patriotů z Čech, Moravy a Prahy. Další dobrou zprávou je, že podle džentlmenské dohody si budeme moci v Kbelském pivovaru i nadále vychutnávat naše, respektive dnes už vlastně jejich vyhlášená kbelská piva. Konkrétně vždy první a druhou středu v měsíci. Tož děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na nové výzvy i reciproční pivní zájezdy! — – – cítí se požehnaně.

::alt

Starobrno Brno

I v Praze pochopili, kde se vaří nejlepší pivo. 🍺 Proto nás Kbelský pivovar požádal o pomoc jako strategického partnera při vzniku nového speciálu. Představujeme STARO KBELY! 😉

::alt

Situaci sledujeme a budeme postupně doplňovat...



[Pivní.info] [Zobrazeno 1763x] [1. duben 2020]
[Glosy] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI