The Mandalorian
92/100 - 216×

The Mandalorian

Po příbězích Janga Fetta a Boby Fetta se ve světě Star Wars objevuje další válečník. Seriál bude mapovat příběh Mandaloriana, který bude časově zasazen po pádu Impéria a ještě před samotným vznikem Prvního řádu. Budeme sledovat cestu osamělého střelce ve vnějším okraji galaxie, kde nemá Nová Republika žádnou pravomoc.

USA | 2019 | Pauza
vysílání
3 sezóny | Disney+ | 40 minut
žánr
Akční, Fantasy, Sci-fi
hrají
Pedro Pascal (Din Djarin), Nick Nolte (Kuiil), Carl Weathers (Greef Karga), Gina Carano (Cara Dune), Giancarlo Esposito (Gideon), Taika Waititi (IG-11), Werner Herzog (Klient), Timothy Olyphant (Cobb Vanth), Amy Sedaris (Peli Motto), Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze), Emily Swallow (Zbrojařka), Omid Abtahi (Penn Pershing), Rosario Dawson (Ahsoka Tano), Temuera Morrison (Boba Fett)

Ashley Eckstein se vyjadřuje k Ahsoce, která se má objevit ve druhé řadě seriálu The Mandalorian

Ashley Eckstein se vyjadřuje k Ahsoce, která se má objevit ve druhé řadě seriálu The Mandalorian

Jedno z největších překvapení v minulých dnech rozhodně bylo obsazení Rosario Dawson, která si má zahrát Ahsoku Tano. Ta se doposud objevila pouze v animované podobě a vždy jí propůjčila svůj hlas Ashley Eckstein. Co ta řekla na obsazení Ahsoky?

9 1
1.4.2020

Ashley Eckstein je s rolí Ahsoky spjatá už dobrých čtrnáct let. Za tu dobu si postavu zamilovala a nepřestává ji bavit ani nyní. Ashley je velkou fanynkou Star Wars, spolupracuje na celé řadě vedlejších projektů, a tak není divu, že si jí v Lucasfilmu váží. Přesto se zdá, že jí roli hrané Ahsoky nenabídli a zřejmě ani nepočítají s tím, že by Ahsoku nadabovala.

Ashley na svých sociálních sítích vzkázala fanouškům následující:

V minulých dnech se na internetu objevily zvěsti, že se Ahsoka objeví ve druhé řadě seriálu The Mandalorian. Četla jsem spoustu vašich zpráv a komentářů a děkuji vám za trpělivost, ale potřebuji nějaký čas, abych všechny otázky prošla a protřídila. Pravda je ovšem taková, že já nejsem součástí seriálu The Mandalorian. Nemůžu zkrátka odpovědět na něco, čeho sama nejsem součástí.

(Ashley Ahsoku hrát nebude. Foto: Disney)

Už tady se celá řada fanoušků začala hroutit. Malá část alespoň doufala, že Ashley Eckstein Ahsoku namluví jako třeba Sam Witwer nadaboval Maula v Solovi. Tam si ho opět zahrál Ray Park, ale hlas mu propůjčil právě Witwer. Není to tedy nic nového, s čím by Lucasfilm nyní přišel. Bohužel se zdá, že to nebude právě tento případ. Ashley Eckstein zřejmě ve druhé řadě nebude. Herečka dále dodala:

Jsem herečka a za tu dobu jsem hrála spoustu postav v seriálech, filmech i v divadle, dabovala jsem a posledních čtrnáct let bylo vždy mým cílem hrát Ahsoku v jakékoliv formě. A budu vždy vděčná za jakoukoliv příležitost, kdy opět budu moci vyprávět příběhy této skvělé postavy. Jsem vždy šťastná, když vidím, jak její příběh pokračuje. Finální rozhodnutí, které padlo o hrané Ahsoce, není moje a já zkrátka nemohu komentovat něco, o čem vlastně vůbec nic nevím.

Tak tady to máte černé na bílém. Nevypadá to, že by Ashley úmyslně mlžila, ale zdá se, že s ní skutečně o druhé řadě nikdo nemluvil. To samozřejmě může znamenat mnohé. Buď tvůrci budou stoprocentně věřit výkonu Rosario Dawson, nebo je tu stále ta šance, že žádná Ahsoka ve druhé řadě vůbec nebude (to se ale v tuto chvíli již nezdá jako pravděpodobná možnost).

Je vám herečky líto? Přáli byste jí, aby Ahsoku ztvárnila i v hrané roli?

Zdroj: ComicBook.com

Diskuze /12

the Grand Inquisitor

Snad se situace do budoucna změní a alespoň si ji nadabuje.

#2 Zilwicky
1.4.2020 | 17:05:45
Zilwicky

#1 the Grand Inquisitor: Beloska aby dabovala černošku? Vies si to predstavit? Tie davy na uliciach v amerike.. :O

#3 the Grand Inquisitor
1.4.2020 | 18:44:01
the Grand Inquisitor

#2 Zilwicky: Když to ale vrátíme do roviny star wars, tak dabuje togrutu a nikomu to doteď nevadilo. Navíc její hlas je s postavou Ahsoky silně spojen. Za mně by bylo dobré, aby se fanoušci za ní postavili.

#4 Zilwicky #6 téčko171
1.4.2020 | 18:56:35
Zilwicky

#3 the Grand Inquisitor: Narazal som na to ze by v tomto pripade dabovala Rosariu Dawson :) a to by veeela ludi nemuselo predýchať. Ja by som bol samozrejme tiez za to aby dabovala Ahsoku aj v Mandalorianovi ale podla mna je to dost nereálne.

1.4.2020 | 19:12:18
WILLIAM_MOINSPIELD

To je smutné.

1.4.2020 | 19:38:10
téčko171

#3 the Grand Inquisitor: Já pro to nevidím důvod, naopak to beru tak, že Ashley postavě Ahsoky něco přispěla a stejně tak té postavě přidá něco nového zase Rosario Dawson. Stejně jako např. postavě Obi-wana a Anakina něco nového vtiskli James Arnold Taylor, resp. Matt Lanter v Clone Wars a nikomu snad nevadilo, že nahradili McGregora a Christensena, pominu-li finanční stránku věci.

Stejně tak mi připadá jako nesmysl, aby Ahsoku v seriálu fyzicky hrála Dawson, ale dabovala ji Ashley, to by naopak nebylo fér ani k jedné z nich. U Maula to obecně takový problém nebyl, ale to připisuju spíš tomu, že on byl předabovaný i ve Phantom Menace. A mně osobně to vůči Rayi Parkovi vždycky nefér přišlo.

webmaster
1.4.2020 | 20:14:51
Kafka Tamura

To, že by snad měl někdo někoho dabovat, může napadnout jen jedince rozumu mdlého, opravdu.

#8 Zilwicky #12 Edvin
2.4.2020 | 2:56:53
Zilwicky

#7 Kafka Tamura: Jop.. tazko si predstavit ze by fanusikovia chceli aby ich oblubena postava mala ten isty hlas na aký si zvykli za dlhé roky, fakt neviem co nás to napadlo, vsetci do jedného máme „mdlé rozumy“ ;)

Na druhú stranu, ano.. jedna vec je dabovať pár viet co mal Maul či už v prvých SW alebo v Solo, a úplne niečo iné je dabovať XY strán (dúfam ze ich bude dost teda) dialógov. Vo výsledku by to vyznelo asi dost divne :/
Ale to nie je dovod aby si niekoho urazal Kafka, jo?

#10 Kafka Tamura
2.4.2020 | 18:42:45
derill129

Lenže ray park hral aj v G I Goe a ani tam nerozprával a tam hral od hlavy až po päty v obleku a on nie je herec, kaskadér a odborník na bojové umenie

2.4.2020 | 21:16:42
Kafka Tamura

#8 Zilwicky: Proti přání nic, ale nemusí se kvůli tomu nikdo hroutit, jen protože by tvůrce taková blbost ani nenapadla nebo dělat z toho nějakou “kauzu“. Klidně bychom tyto lidičky mohli dát na úroveň všech možných hnutí typu SJW, které všichni tak milujeme, a které tak krásně ku*ví film. průmysl. Tam taky mají samé imbecilní přání. :D :D Je to to samé, jen těm se to daří vydupat.

Ale je jasné, jaká věková skupina, co se týče této věci, takové kraviny vymýšlí, tak je pravda, že bych mohl být trochu tolerantnější. Ale číst i od redaktora takový fail jako: „Přesto se zdá, že jí roli hrané Ahsoky nenabídli a zřejmě ani nepočítají s tím, že by Ahsoku nadabovala. Omg, proboha proč by s takovou hovadinou měli počítat? Prostě ne, je to debilita a uražte se kdo chcete, jak je libo. Páčko :)

#11 tom99
3.4.2020 | 6:42:34
tom99

#10 Kafka Tamura: Ashley je s postavou spojená skoro 15 let, napsala o Ahsoce knihu, ta postava pro ní hrozně moc znamená a změnila jí život. Podívej se na nějaký rozhovory na YouTube a zjistíš, jak je Ashley do Ahsoky zapálená. Půlka kampaní s tématikou Ahsoky stojí za Ashley. Je to to samé, jako kdyby ti nyní přeobsadili Luka Skywalkera a všichni se ptali, proč ho nehraje Hamill… Podle mě je to normální, že se to řeší…

webmaster
4.4.2020 | 8:56:04
Edvin

#7 Kafka Tamura: A teď si představ, že by někoho napadla taková kolosání blbost, jako nadabovat Darth Vadera, nebo Bobu Fetta… :D

No nic, zdá se, že George Lucas byl rozumu mdlého, jelikož chtěl pro své postavy ikonický hlas, na který byli všichni zvyklí a ke stejným dabérům se vrátil i po třiceti letech.

28.4.2020 | 21:15:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktualizace postav

V průběhu třetí řady seriálu The Mandalorian pro vás budeme aktualizovat sekci postav:

Novinky

Stávka scenáristů a herců skončila, jak to bude s natáčením čtvrté řady Mandaloriana?

Stávka scenáristů a herců skončila, jak to bude s natáčením čtvrté řady Mandaloriana?

Seriál Mandalorian je stálicí na Disney+ a může se pyšnit vysokou sledovaností. Čtvrtá řada se stále chystá, scénář je již dávno hotový a prakticky se již po konci stávky čeká na první klapku. Sehnat všechny herce nebude úplně až tak jednoduché. Kdy by se mohlo začít natáčet?

Reklama

Nejlepší postavy

Zajímavosti

Seriály z Mando-verse konečně našly svého Nicka Furyho

Seriály z Mando-verse konečně našly svého Nicka Furyho

Seriály potřebují ten stmelovací element, který dá všechny dohromady, nebo ne? Zvlášť když se chystá celovečerní film, který má být pomyslným vyvrcholením hned několika seriálů. A právě tento element Star Wars již našly. Mají svého Nicka Furyho, který je bude provázet i nadále.

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama