Slavíkova exmilenka Taťána Smutná (57): Ředí jí krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slavíkova exmilenka Taťána Smutná (57): Ředí jí krev!

S Karlem je spojovala také láska k malování.
S Karlem je spojovala také láska k malování. (Foto Aha! – Pavel Machan a David Kundrát )

Velké překvapení. Podle lékařky z nemocnice v Mnichově prodělala expřítelkyně Karla Gotta (†80) zřejmě koronavirus už počátkem března. „Bylo mi tehdy zle, ale dělali mi zkoušky jen na infuenzu. Dostala jsem pouze léky na kašel,“ prozradila Aha! Taťána Smutná (57).

Pár dní poté, co se vrátila z Česka, kde navštívila Slavíkův hrob, ji trápila velká dušnost. Nemohla pořádně vyjít schody, kašlala, ale horečky neměla. Pandemie ještě nebyla tak rozběhnutá a nic nenasvědčovalo tomu, že má obávaný virus. „Taky jsem nebyla v žádné rizikové oblasti. Nenapadlo mě, že bych mohla mít koronavir. A lékaře, jak je vidět, taky ne,“ přiznala bývalá Gottova milenka. Byla ale aspoň doma a nikoho tak nenakazila.

Díky infuzím se už nyní cítí podstatně lépe, horečky klesly čtyřicítek na 37,8 a dokonce čtvrtý den hospitalizace konečně cítí hlad. Z infekčního pokoje ji včera převezli na normální, ale je na něm stejně pro jistotu sama. „Stále mi dávají kapačky a taky injekce na ředění krve po embolii plic, kterou mi diagnostikovali. Ještě si zde asi pobudu,“ říká Taťana.

Ivana doprovodila Gotta až do krematoria: Poslední sbohem na dvorku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.