Ronaldo se dočkal od Dybaly upřímnosti. "V Argentině tě nenávidíme," vyslechl si Portugalec

Ronaldo se dočkal od Dybaly upřímnosti. "V Argentině tě nenávidíme," vyslechl si Portugalec

Dlouholetý argentinský reprezentant Paulo Dybala je sice dostatečně velkou hvězdou na to, aby se novináři ptali hlavně na záležitosti, jež se týkají jeho osoby, zároveň se však ani on nevyhne věčnému porovnávání Cristiana Ronalda s Lionelen Messim.

A může za to skutečnost, že může oba velikány světového fotbalu posoudit velice zblízka - zatímco s pětatřicetiletým Portugalcem působí již více než rok a půl na turínském Juventus Stadium, s o pár let mladším krajanem z katalánského Camp Nou už se řadu let potkává díky národnímu mužstvu.

Bývalý snajpr Palerma žádné rázné prohlášení ohledně jednoho či druhého neučinil, nicméně podělil se o historky a názory, které nejde označit za šedé či nezajímavé. Co například pověděl CR7 poté, co se v létě roku 2018 upsal jeho Bianconeri?

Ronaldovi jednoduše řekl, že v Argentině moc populární postavou není. "Cristiano, v Argentině tě tak trochu nenávídíme. Za tvoji postavu, za to, jaký jsi i jaká je tvoje chůze. Pravdou však je, že si mě překvapil, když jsem zjistil, že jsi úplně jiný," citoval web sport.sk slova Dybaly.

A co názor na Messiho, argentinského krále posledních patnácti let, jehož si dovolil svého času kritizovat? "Sepsuli mě poté, co jsem řekl, že je pro mě těžké hrát velde něj, když hrajeme v reprezentaci na podobných pozicích. S Lionelem jsme o taktice a jak hrát mluvili a snažili se najít řešení. Nikdy bych si nedovolil kritizovat spoluhráče z nároďáku. Jen jsem chtěl objasnit, co se děje. V zápasech na mistrovství světa i Copa Améria jsem mnoho minut nedostal, ale vždy jsem respektoval rozhodnutí trenérů, protože hrát za Argentinu pro mě znamená všechno," zahrál to na patriotskou strunu jedna z ofenzivních hvězd Serie A, jejíž slova publkovaly stránky sport.sk.