Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jak se změnili herci ze seriálu Dr. House: Třináctku byste nepoznali, Cuddyová nestárne

Jak se změnili herci ze seriálu Dr. House: Třináctku byste nepoznali, Cuddyová nestárne
Zdroj: NBC Universal Television Distribution
+ Dalších 23 fotografií
Galerie
Dr. House je celosvětově známý seriál díky svému stejnojmennému hlavnímu hrdinovi, kterého hraje Hugh Laurie (60). Sarkastický a někdy až nechutně upřímný doktor, který osm sérií vytáčí své kolegy, šéfovou a pacienty nebo jejich rodiny. Jak se za poslední roky změnili seriáloví herci? Podívejte se na srovnání do naší galerie.

Dr. House je opěvovaný a oblíbený seriál z nemocničního prostředí. Hlavní postavou je doktor Gregory House, který nejde pro sarkasmus daleko a kvůli své bolavé noze si ostře dobírá své podřízené, ale někdy i nadřízené. Brutální upřímnost k pacientům nebo rodinám mnohokrát zapříčinila, že House dostal pěstí do nosu.

Šílené diagnózy

Seriál mohli diváci sledovat už v roce 2004 a jeho natáčení skončilo v roce 2012. Po celých osm řad se objevovaly nejrůznější postavy a diváci mohli vidět mnoho dílů s nejrozmanitějšími příhodami. Šílené diagnózy, na které geniální House a jeho týmy přichází během skoro hodinových dílů překvapily snad každého, kdo seriál sledoval.

Jak vypadají dnes?

Jak se ale za celou dobu herci změnili? Ředitelka Lisa Cuddy, kterou hraje Lisa Edelstein, například nezestárla ani o den a rozdává stále stejně krásné úsměvy. Představitel doktora House na svůj věk už vypadá, stále je to ale šarmantní muž. A taková Olivia Wilde je čím dál krásnější a stále dostává nové nabídky do filmových rolí. Jak vypadají všichni herci dnes?

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy