O2 podpoří neomezená data kampaní z planety Chytré sítě

pátek, 3. dubna 2020, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

O2 se v nové kampani zaměří na nabídku neomezených dat, které dává až do konce dubna zdarma. Poprvé se bude odehrávat na planetě Chytré sítě.

Z natáčení nové reklamy O2, zdroj: O2

Z natáčení nové reklamy O2, zdroj: O2

O2 startuje novou komunikační kampaň, v níž se zaměří především na nabídku neomezených dat. Ta navíc nyní dává zákazníkům zdarma až do konce dubna, aby mohli v době pandemie koronaviru zůstat ve spojení s blízkými.

O2 nabídne neomezená data zdarma i O2 TV za korunu

pátek 13. března 2020

„V této kampani lidi poprvé zavedeme na planetu Chytré sítě, která se ukrývá v každém našem zařízení. Postupně budeme odkrývat celý její svět složený z částí symbolizujících internet, volání i digitální televizi," říká o novém konceptu ředitel marketingové komunikace a brandu David Daneš.

Kreativní koncept technologického světa vytvořila interní agentura Oliver společně se slovenským 3D studiem Alien a s režisérem Dano Dekanem.

Postava Chytré sítě v nových spotech poprvé vznikla kombinací reálné herečky a 3D modelu. „Pohyb jsme snímali pomocí jedné z nejmodernějších technologií motion capture Xsens. Ta dokáže v reálném čase snímat pohyb postavy bez použití kamer pomocí snímačů umístěných v speciálním obleku. Natočené záběry herečky, motion capture data jsme poté spojili do jednoho přirozeného celku. Nemalou výzvou bylo také vytvoření paprsků, které Chytrá síť vyzařuje ze svého těla," popisuje Roman Straponček, character animator v Alien studio.

„Ve spotech jsme využili kombinaci natočené reálné tváře herečky a 3D těla Proto jsme světlo ve 3D scénách museli přizpůsobit natočeným záběrům tak, aby reálná tvář byla napojená na 3D model tak, aniž by si divák všimnul, kde je přechod," dodává Ivan Uličný, creative director a 3D designer v Alien studio.

Kampaň se objeví na internetu, v televizi, outdooru a tisku, doplní ji komunikace na prodejnách.

-stk-