Probíhá zápis dětí do 1. tříd Základní školy a Praktické školy Velké Meziříčí

P1110515Vážení rodiče, na základě vyhlášení mimořádného stavu a opatření, která se dotkla i zápisu dětí k povinné školní docházce na školní rok 2020/2021, upřesňuji informace k průběhu zápisu. Veškeré informace jsou na stránkách naší školy pod záložkou ZÁKLADNÍ ŠKOLA. www.zsspecialnivm.cz/zapis

Mění se pouze termín, který byl stanoven na 17. dubna 2020. S ohledem na možnosti rodičů a stanovení podmínek ze strany MŠMT proběhne zápis bez přítomnosti dětí v termínu od 1. dubna do 24. dubna 2020. Osobní schůzku si domluví jeden ze zákonných zástupců předem na telefonním čísle: +420605086068, lze použít i e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Osobní setkání bude probíhat v budově školy v ulici Poštovní 1663/3 v předem dohodnutém termínu a čase, při dodržování nařízených hygienických opatření.

Vzhledem k omezené kapacitě zvláště základní školy speciální (na základě uplatnění podpůrných opatření – snížení počtu žáků ve třídě na max. 6 dětí), prosím i rodiče žáků, kteří uvažují na základě doporučení školského poradenského zařízení o změně vzdělávání, aby nás kontaktovali.

Mgr. Josef Prokop, ředitel školy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.