Člověk může milovat svoji rodinu a partnera sebevíc, ale faktem je, že být bezmála měsíc zavření v jednom bytě, není žádná sranda. Dříve nebo později přichází obávaná ponorka, která často vyústí ve zbytečné spory a hádky. Tenhle scénář v současné koronavirové situaci nejspíš řeší nejeden pár či vlastně celá rodina. I herečka Míša Maurerová o tom ví své.

Ta má doma rovnou tři děti, z nichž dvě jsou školou povinné, takže netřeba pochybovat o tom, že starost o ratolesti dá herečce pořádně zabrat. Na Instagramu však své rodinné patálie prezentuje s humorem a ne jinak tomu bylo i naposled, kdy se fanouškům pochlubila, jak se s partnerem, jehož identita není veřejnosti známá, snaží udržet ve vztahu pomyslnou jiskru. „Tak jsme se s mým klukem dohodli, že ‚Corona necorona‘ musíme makat na našem pandemií zkoušeném vztahu. Takže jsme uklidili děti, hračky, byt a jídlo... a dali jsme si rande ve vyklizeném jídelním koutu,“ svěřila se Míša s narážkou na to, že randění v karanténě neskýtá zrovna rozmanité možnosti.

„Po skleničce dobrého vína v kuchyni mě pozval do kina v obýváku. Po procházce sprchovým koutem jsme to zakončili filozofickou diskusí v ložnici. Bylo to neskutečně romantický. Zítra máme sraz v komoře, odkud vyrazíme společně na dobrodružnou výpravu do lednice. Vyvíjí se to slibně. Za účes a make-up děkuji únavě,“ vtipkuje Maurerová, která stejně jako řada jiných maminek jistě odpočítává dny, hodiny i minuty, kdy skončí karanténa a bude s dětmi i jinde, než jen zavřená doma mezi čtyřmi zdmi.

VIDEO: Trojnásobná máma Maurerová: Přišla o vlasy i prsa! Co za tím je?

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Maurerová: Přišla o vlasy i prsa! Co za tím je? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií