Nalaďte se v rytmu šansonu. Lucie Výborná a její hosté rozjeli další Koncert pro jiné myšlenky

Když se nemůžeme sejít napřímo, přidejte se k nám aspoň v éteru. V sobotu 4. dubna od 18.30 probíhal na Radiožurnálu další Koncert pro jiné myšlenky. Na klavír hrál Petr Malásek, zpívali Lenka Nová a Ondřej Ruml.

Tento článek je více než rok starý.

Praha (Aktualizováno: 18:32 4. 4. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Přehrát

00:00 / 00:00

Lucie Výborná zve k poslechu druhého Koncertu pro jiné myšlenky

Jaro za okny a konec karantény zatím není na obzoru. S Radiožurnálem si ale stýskat nemusíte. Už podruhé nahystal hudební zážitek a rozptýlení přímo k vám domů.

Hudební hosté Lenka Nová a Petr Malásek představili šansonovou klasiku, tedy klavír a zpěv. Jak s tím ale šel dohromady looper neboli smyčkovač zpěváka Ondřeje Rumla? A zvedli moderátorce Lucii Výborné telefon textař Michal Horáček nebo zpěvák František Segrado, s nimiž oba zpěváci spolupracovali na úspěšném lyrikálu Kudykam?

Zvedněte si s námi náladu

Koncert se vysílal z místa, kde se jindy hudba teprve nahrává, takže určitě nebude daleko k historkám o tom, jak vznikají písničky a šansony nebo jestli se třeba někdy musí čekat na to, až zpěvák dostane náladu.

Nalaďte si v sobotu 4. dubna večer každý u svého rádia anebo online Radiožurnál a buďte s námi. Dvouhodinový Koncert pro jiné myšlenky začíná v 18.30.

and, lvb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme