Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie

Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Scenárista obou verzí "pohřební komedie" Horší než smrt se vrhnul i na režii a trailer neslibuje zrovna královskou zábavu.

Dean Craig v minulosti napsal scénáře k několika více či méně (tahle varianta převažuje) povedeným komediím. Britská verze snímku Horší než smrt z roku 2007 se povedla a platí za solidní a vtipnou věc. Stejnojmenná americká verze již nikoliv, když šlo o zbytečnou kopii, která navíc postrádala to hlavní, tedy "suchý britský humor". Okej, klopítnout může každý, jenže Craig coby scenárista v trendu nepovedených komedií pokračoval dál, když je zodpovědný za slabý pokus o australsko-britskou verzi Pařby ve Vegas nazvanou Pařmeni a rovněž za ještě nepovedenější dvojku pojmenovanou A Few Less Men. Ke světlejším momentům jeho kariéry pak patří francouzská komedie Moonwalkers s Rupertem Grintem v hlavní roli.

Letos se rozhodl, že uživatelům služby Netflix předvede i své režisérské umění. Natočil proto bláznivou komedii Láska, svatba, zas a znova, k níž sepsal i scénář, přičemž streamovací gigant mu dohodil slušné herecké obsazení v čele se Samem Claflinem a půvabnou Olivii Munn. Snímek byl měl vyprávět příběh Jacka, jenž v různých verzích stejného dne má na svatbě svojí sestry plné ruce práce s protivnými hosty, neřízeným zmatkem a čerstvě se klubajícím milostným románkem.

Trailer opravdu neuchvacuje a malinko to zavání podobným průšvihem, jako tomu bylo v případě výše zmíněného remaku "pohřební" komedie Horší než smrt. Láska, svatba, zas a znova totiž též není originálním počinem, nýbrž předělávkou francouzsko-belgické romantické komedie Plan de table z roku 2012. Ta se sice České republice vyhnula, ale mám takový pocit, že se bude jednat o hodnotnější počin, než jakým bude Craigova britská verze. Nevypočitatelná romantická komedie Láska, svatba, zas a znova bude k dispozici na Netflixu od 10. dubna 2020 i s českou podporou. Doufejme, že máme před sebou jen nevýrazný trailer a nikoliv další zpackaný a nevtipný komediální remake.

Dole v galerii si můžete prohlédnout plakát a fotografie.

Galerie: 9

Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu Láska, svatba, zas a znova: Novinka od Netflixu dává vzpomenout na klasické bláznivé komedie z Francie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest