Krutá rána pro Šinkorovou: Odchod partnera byla malá smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutá rána pro Šinkorovou: Odchod partnera byla malá smrt!

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (Foto Pavel Machan)

Málokdo už dneska ví, že i herečka Daniela Šinkorová (47) byla několik let velkou láskou herce Romana Vojtka (47). I když přiznává, že do něj byla zamilovaná až po uši, on ji nakonec opustil. Jenže bez varování!

Podle webu idnes.cz se poznali při talentovkách na JAMU. A Daniele okamžitě učaroval. Protože to zajiskřilo z obou stran, strávili spolu nakonec čtyři roky. „Nejdřív jsme spolu žili tajně na kolejích, pak nám nabídl podnájem garsonky ve svém domě pan Hnilička (trumpetista Jaromír Hnilička †84 – pozn.red.) za to, že se mu postaráme o psa,“ zavzpomínal pro iDnes Roman Vojtek

Daniela i po letech s jistou mírou dojetí přiznává: „Milovala jsem ho moc.“ Jenže ve chvíli, kdy ona prožívala euforii, z jeho strany přišla „podpásovka". „Pověděl mi to na rovinu: ‚Tebe mám rád, ale zamiloval jsem se do jiné ženy.‘ Moc se omlouval, brečeli jsme,“ zavzpomínala.



Byť se rozešli v dobrém, dlouho se z takového konce herečka nemohla prý vzpamatovat. „Půl roku jsem chodila v černém. Poprvé v životě se mi stalo, že jsem zavolala do divadla, že nepřijdu na zkoušku, že nemůžu. Odložila jsem státnice. Brečela jsem od rána do večera, týden jsem nejedla. Koupila jsem si flašku cinzana, vypila dvě deci a byla jsem hotová. Aspoň jsem to zaspala,“ vybavuje si chvíle totální temnoty pro idnes.cz. „Tenkrát to byla malá smrt,“ dodává.

 

Proč Daniela Šinkorová odmítla nabídku z Playboye? Uvidíte zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lenny7
13. 7. 2023 • 15:52

On asi povahové vlastnosti kladné žádné nemá .....

gigon
5. 4. 2020 • 20:32

Co tak navrat na čobolsko

Uživatel_5404086
5. 4. 2020 • 07:50

Co na tom pitomci ty ženské vidí­....Bez­charak­terní magor. V těch reklsmách na "pohádkově snadnou" půjčku ho nemůžu ani vidět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.