Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Děláme mejdany se sousedy, nákazy se nebojím, přiznal Roman Vojtek

Roman Vojtek dodržuje nařízení vlády.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
EXKLUZIVNĚ
Šířící se nákaza novým koronavirem v Česku děsí řadu Čechů. Mezi nimi se ale najdou tací, kteří se "silnější chřipky", který si vyžádala 59 obětí v Česku, nebojí. Mezi nimi je i velmi talentovaný herec a muzikálový zpěvák Roman Vojtek (47). Pro eXtra přiznal, že věří v to, že pokud by onemocněl, věří že koronavirovou infekci překoná bez větších následků.

Sice je aktuálně bez práce, ale život v karanténě si celkem užívá. Je s nejbližšími a protože respektuje nařízení vlády, nebojí se epidemie, která řádí v Česku. "Nijak to emočně neprožíváme. Jsme doma s rodinou. Nikam nechodíme, protože v současnosti nemáme práci a dodržujeme nařízení vlády," řekl eXtra.cz uhrančivý umělec.

Na otázku, zda si karanténou vynahrazuje období, kdy má plný diář a nemůže se plně věnovat rodině, má jasno. "Nevynahrazuji si teď nic. V poslední době jsme pracoval tak, abych byl dostatek času i s rodinou. Takže to není můj případ. Nemám ani pocit, že bych sociálně strádal. My se sdružujeme s lidmi po internetu. Takže si občas uděláme mejdan se sousedy po Skypu (internetová komunikační platforma - pozn. red), nebo jsme na zahrádce," s úsměvem popisuje Roman poslední dny.

Nákazy se nebojí

Roma se neřadí ani k lidem, kteří by měli obavy, že se nakazí. "Obavy z nákazy nemám.Domů si necháváme potraviny vozit. Nechci se ale rouhat. Pokud to na mě ale přijde, tak věřím, že se z toho dostanu, a to přeji i všem ostatním. Ale chápu, že obavy mají hlavně lidé, kteří patří do rizikové skupiny, ale i proto jsme doma a snažíme se je tak chránit," dodal pro eXtra sympatický a talentovaný herec.

Vše o koronaviru najdete ZDE

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy