Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kurt Cobain zemřel před 26 lety: Jeho dcera vyrostla do krásy a dům, kde se zastřelil, je na prodej

Kurt Cobain zemřel před 26 lety: Jeho dcera vyrostla do krásy a dům, kde se zastřelil, je na prodej
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 12 fotografií
galerie
Je tomu přesně 26 let, co frontman skupiny Nirvana Kurt Cobain ve věku 27 let spáchal sebevraždu. Na světě po něm zůstala dcera Frances Bean Cobain, která je dnes stejně stará jako její otec v době, kdy se zastřelil. Mimo jiné také prodává dům, v němž se zpěvák rozhodl ukončit svůj život.

Od smrti Kurta Cobaina uběhlo už neuvěřitelných 26 let. Frontmana skupiny Nirvana dodnes oplakávají věrní fanoušci, nejvíce po něm ale truchlí dcera Frances Bean Cobain, které byly jen dva roky, když přišla o tatínka.

Frances byla už od narození jedním z nejsledovanějších dětí na zemi. Popularita jejího otce a její matky Courtney Love tomu nedala jinak a tehdy ještě malá holčička se objevovala všude - každý na ni byl zvědavý. Zájem o ni se ještě zvedl poté, co si Kurt Cobain prostřelil hlavu brokovnicí.

Z Frances je dnes 27letá žena, která je podobná jak tatínkovi, tak nechvalně známé mamince. Nedá se jí upřít, že vyrostla do krásy, obzvláště její velké modré oči poutají pozornost. Navíc je hudebnice, a tak krev svých rodičů nezapře.

Dům na prodej

Od října loňského roku je na realitním trhu dům, v němž Kurt Cobain spáchal sebevraždu. Zatím ho nikdo nekoupil, není však známo, zda kvůli ceně, nebo kvůli podivnému pocitu z bydlení v místě, kde si slavný zpěvák prostřelil hlavu. Podívejte se, jak dům vypadá a jak vypadá Cobainova dcera. Fotky naleznete v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy