Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou kariéru začínal jako bloger a influencer. Martin Carev (21) ale zapracoval na svém zevnějšku, zejména na postavě, a sklízí stále větší úspěchy v modelingu.

„Co jsem si nechal narůst dlouhé vlasy, tak mi nabídek na profi focení chodí víc a víc, a tak už si na to začínám pomalu zvykat,“ svěřil se nám nedávno Martin, který se pyšní víc než půl miliónem sledujících. Naposledy se představil v nové kampani Bomton, ve které pózoval s Miss Czech Republic 2017 Kateřinou Kasanovou či přítelkyní Mikolase Josefa, modelkou Dianou Gan.

Martin má za sebou úspěšný pobyt v Kapském Městě, kde navštěvoval castingy. Jihoafrickou republiku musel ale opustit kvůli koronavirové pandemii. „Spolupráce s ním je fakt skvělá,“ nechal se slyšet Martinův manažer Saša Jány. Šéf Martinovy domovské agentury Elite Prague ale dodává: „Baví mě Martinovi postupně přinášet přesah do módního světa, ale tak, aby stále zůstal sám sebou. Rozvoj naší influencerské divize v Elite Prague nabírá na obrátkách. Jsme však velmi selektivní, s kým bychom i v této oblasti chtěli spolupracovat.“

Na další práci v modelingu si Carev bude muset nějakou dobu počkat, než se vše vrátí do starých kolejí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám