Šokující zpověď zpěvačky Duffy: Byla jsem znásilněná a uvězněná. Bojovala jsem o život

Šokující zpověď zpěvačky Duffy: Byla jsem znásilněná a uvězněná. Bojovala jsem o život
Zdroj: Wikimedia Commons/B. Erdödy, CC BY-SA 3.0

Velšská zpěvačka Duffy má na celém světě spoustu fanoušků. Jenže jednoho dne se po ní slehla zem. Až před nějakým časem přišla na sociálních sítích se šokujícím přiznáním, ve kterém odhalila, že byla znásilněná a bojovala o život.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 06. 04. 2020 11:31

Pětatřicetiletá zpěvačka Duffy byla před deseti lety na výsluní hudební scény, jenže poté se z ní „vytratila“ a nikdo netušil, co se s ní děje. Až teprve letos v únoru přišla na svých webových stránkách se šokující zprávou, která všechno vysvětlila. Byla zdrogovaná, znásilněná a dokonce i zadržovaná v zajetí. Nyní se se svým děsivým zážitkem svěřila fanouškům na Instagramu s nadějí, že její příběh pomůže lidem se stejnou minulostí.

Stalo se to v den narozenin

V příspěvku, na který odkazuje theguardian.com, Duffy píše, že byla v den svých narozenin omámená v restauraci, poté byla zajata ve svém vlastním domě a následně převezena do cizí země. Zní to jako příběh z kriminálního seriálu, bohužel se ale jedná o realitu, se kterou se zpěvačka dlouhou dobu těžce vyrovnávala.

„Byly to moje narozeniny, byla jsem omámená v restauraci, byla jsem omámená čtyři týdny a cestovala jsem do ciziny. Nevzpomínám si, jak jsem nastoupila do letadla,“ vrací se na začátek svého děsivého příběhu Duffy. „Byla jsem v hotelovém pokoji, pachatel se vrátil a znásilnil mě. Pamatuji si tu bolest. Poté, co se stalo, jsem se snažila na pokoji zůstat při vědomí. Uvízla jsem s ním i další den. On se na mě nedíval, postavila jsem se za něj a napadlo mě, že bych ho mohla zlikvidovat. Jenže jsem se bála,“ pokračovala rodačka z britského Bangoru.

Duffy také dodala, že netuší, kde vzala sílu tyto dny vydržet a překonat to, že ji pachatel chtěl zabít. „Už se nebudu stydět, že mi něco hluboce ublížilo. Jak temný je můj příběh… Mluvím ze svého srdce, pro svůj život a pro život ostatních, kteří utrpěli totéž,“ svěřila se Duffy, která si však nepamatuje, jak se dostala zpátky domů.

Už nebude stejná

Oblíbená velšská zpěvačka se na začátku bála jít na policii, ale nakonec se se svým příběhem svěřila jedné z důstojnic. S traumatem se vyrovnávala dlouhých deset let, během nichž pomýšlela i na sebevraždu. Hodně jí pomáhal také psycholog, díky němuž toto náročné období naštěstí překonala. Zároveň ale dodala: „Velmi pochybuji, že budu někdy tou osobou, kterou lidé kdysi znali.“

Poslední album zpěvačky se objevilo před deseti lety. Tedy ještě předtím, co doslova bojovala o život. Minulý měsíc však vyšla zpěvaččina nová píseň Something Beautiful, která určitě potěší všechny její fanoušky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články