Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Prachařová tři měsíce tutlala milence: Pohledný Marek je dvojnásobným otcem

Agáta Prachařová tři měsíce tutlala milence: Pohledný Marek je dvojnásobným otcem
Zdroj: Agáta Hanychová archiv
+ Dalších 15 fotografií
láska
Agáta Prachařová (34) nemá po rozchodu se svým manželem Jakubem Prachařem (36) v lásce štěstí. Nejdříve čtyři měsíce randila s makléřem Zdeňkem Turkem, s nímž to vypadalo hodně vážně. Nakonec se ale ukázalo, že se názorově rozcházejí a jejich vztahu byl konec. Nyní je Agáta opět zamilovaná. Jejím novým milencem je fotograf Marek Niessner, který má z předchozích vztahů dvě děti. Bude to konečně ten pravý?

Agáta Prachařová (34) ještě pořád není rozvedená se svým manželem Jakubem Prachařem (36), ale už se po jejím boku objevil nový milenec. Podle informací portálu Super.cz Agáta už tři měsíce randí s fotografem a umělcem Markem Niessnerem.

Před nějakou dobou s ním Agáta na sociálních sítích sice vyvěsila fotku, ale nikoho tehdy nenapadlo, že by to mohl být nový muž v jejím životě. Marek má ze svých předchozích vztahů dvě děti a kdyby s Agátou dlouhodobě tvořili pár, byla by to skutečně početná rodina.

Bývalá modelka se nedávno rozešla se sympatickým realitním makléřem Zdeňkem Turkem. Důvod rozchodu byl, že si neměli názorově rozumět.

„Rozešli jsme se jako kamarádi. Před pár dny. Mrzí mě to, ale život jde dál. Věřím, že Zdeněk najde dobrou partnerku, která ho bude doprovázet životem. Já to ale nejsem a nebudu, chci se soustředit hlavně na děti, což je moje priorita jako zodpovědné matky, a také na sebe,“ řekla redaktorovi eXtra.cz Agáta.

„Byli jsme spolu čtyři měsíce. Byla to romantika, ale rozešli jsme se jako přátelé. Měli jsme každý jiné názory na život a pro mě vždy budou prioritou děti,“ dodala.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy