shop.musicserver.cz
Nové desky 13/2020 - od Steva Aokiho přes All Time Low po Kurta Ellinga

Nové desky 13/2020 - od Steva Aokiho přes All Time Low po Kurta Ellinga

Vydáno: 07.04.2020 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Druhý dubnový týden se můžete těšit na to, co vám nachystal Steve Aoki s armádou hvězdných hostů, trio sběratelů Grammy Yo-Yo Ma, Anne Sophie Mutter a Daniel Barenboim, synth-popoví Purity Ring, countryová star Sam Hunt či jazzmani Kurt Elling a Thundercat. Rockeři si přijdou na své s All Time Low, Devilskin a Testament. Za zmínku stojí i nový živák Blazea Bayleyho, který byl pořízen během show v Brně.

V pátek 3. dubna vyšly tyto nové tituly:

Steve Aoki - Neon Future IV (Ultra)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: EDM / electro house / trap

Steve Aoki - Neon Future IV
Americký muzikant, producent a DJ Steve Aoki připravil čtvrté pokračování své ságy "Neon Future" a nutno konstatovat, že se opět náležitě činil. Příznivci fúzování různých stylů s elektronickou taneční hudbou, electrohousem a trapem se mohou těšit hned na sedmadvacet skladeb a v nich na kupu hvězdných hostů různých žánrů a národností. Na desce se tak podíleli například švédské Icona Pop, člen Blink-182 Travis Barker, kanadský rapper Tory Lanez, DJ Slushii, indonéská zpěvačka Agnez Mo, Kolumbijec Maluma, Mike Shinoda, Kanaďanka Lights, Číňan Lay Zang, will.i.am, Sting, indiepopové trio Shaed, Backstreet Boys, herečka a členka She & Him Zooey Deschanel, německý DJ Felix Jaehn, anglický zpěvák Jamie Scott, korejští Monsta X, Sydney Sierota z Echosmith, norský DJ Alan Walker, jeho krajanka Isák, brazilský DJ Alok, holandské duo Bassjackers, australský DJ Timmy Trumpet, Matthew Koma nebo další Holanďani Showtek. V produkci se navíc připojili Poo Bear, The Monsters & Strangerz, DJ Fresh, KSHMR, Sir Nolan nebo Sasha Sloan. Co z toho všeho vzniklo, můžete zkoumat na Aokiho YouTube profilu.


Devilskin - Red (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Devilskin - Red
Novozélandská formace Devilskin vydává po čtyřech letech novou studiovou desku "Red". Jako pilotní singl vybrali muzikanti skladbu "Corrode" a sami kolekci charakterizovali jako "odraz rozmanitosti, síly a hloubky, kterou naše hudba dokáže obsáhnout". "Těšíme se, až se našich skladeb nabaží fanoušci, protože věříme, že se nám na novince povedlo něco velkého," prozradili. Ukázku v podobě kousku "Corrode" najdete na YouTube.com.


Anne-Sophie Mutter, Yo-Yo Ma, Daniel Barenboim - Beethoven: Triple Concerto - Symphony No. 7 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Anne-Sophie Mutter, Yo-Yo Ma, Daniel Barenboim - Beethoven: Triple Concerto - Symphony No. 7
Americký cellista Yo-Yo Ma, držitel osmnácti Cen Grammy, se rozhodl oslavit letošní Beethovenovo výročí dohromady s majitelem sedmi zlatých gramofonků, argentinským klavíristou a dirigentem Danielem Barenboimem a německou houslistkou Anne-Sophie Mutter, která dosud obdržela čtyři zmiňované ceny. "Trojkoncert pro klavír, housle a cello C-dur" a "Symfonii číslo 7" nahráli živě společně s Barenboimovým West-Eastern Divan Orchestra v Berlíně a Buenos Aires. Nejen podle součtu cen je zřejmé, že tato nahrávka bude patřit k tomu nejlepšímu, co v rámci oslav 250 let od narození ikonického skladatele vzniklo, a tak není divu, že bude k dispozici jak na vinylu, tak i na Blu-ray v Dolby Atmos. Ukázky uslyšíte například v e-shopu Presto Classical.


Blaze Bayley - Live In Czech (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Blaze Bayley - Live In Czech
Jaro loňského roku bylo u Blazea Bayleyho ve znamení turné a koncertních aktivit. Vypravil se na "Tour Of The Eagle Spirit" a k jeho konci vystoupil i v brněnském klubu Melodka. Tento koncert se rozhodl zaznamenat pro živák, který nyní zamířil na pulty obchodů. K dostání je na dvou CD a DVD discích, na DVD najdete navíc filmový pohled do zákulisí "The Road To Brno". Za zmínku stojí i přebal nahrávky, na kterém hudebník spolupracoval s týmem Akirant Illustration, který v minulosti dělal také pro Iron Maiden anebo pro tvůrce "Star Wars".


Kurt Elling & Danilo Pérez - Secrets Are The Best Stories (Edition Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / vážná hudba

Kurt Elling & Danilo Pérez - Secrets Are The Best Stories
Pro nahrání alba "Secrets Are The Best Stories" se spojili americký jazzový zpěvák Kurt Elling a a panamský klavírista Danilo Pérez, který je známý především coby blízký spolupracovník Waynea Shortera. Dvanáct písní je mixem původních Pérezových kompozic s předělávkami skladeb od kontrabasisty Jaco Pastoriuse a vizionářského skladatele Vince Mendozy. Část textů pak tvoří básně současných básníků Franze Wrighta a Roberta Blye, abolicionisty z předminulého století Francese E. W. Harpera a držitele Nobelovy ceny za literaturu Toniho Morrisona. Výsledkem je velmi umělecká nahrávka na pomezí jazzu a vážné hudby, kterou uslyšíte na Ellingově bandcampu. K dostání je také na vinylu.


Purity Ring - Womb (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synth pop / dream pop

Purity Ring - Womb
Kanadské synth-popové duo se odmlčelo na poměrně dlouhých pět let, ačkoli zcela bez činnosti rozhodně nebylo - pomáhalo Katy Perry s albem "Witness", své krajance Lights a remixovali skladby Mew či HEALTH. Nyní se konečně vrací s albem "Womb", které "zaznamenává pátrání po pohodlí a zároveň hledá místa k odpočinku ve světě, který je moc mimo naši kontrolu". Co tím Megan James a Corin Roddick vlastně myslí, můžete zkoumat na jejich bandcampu, kde uslyšíte ukázky všech deseti skladeb.


Sam Hunt - Southside (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Sam Hunt - Southside
Je to už šest let, co jsme vám představili debutové album countryového zpěváka Sama Hunta "Montevallo", za nějž si nakonec vysloužil fůru žánrových cen a dvě nominace na Grammy. Na svoji druhou desku "Southside" upozornil již před dvěma roky singlem "Body Like A Back Road", s nímž navázal na úspěch předchůdce, a to včetně dvou dalších nominací na Grammy. Není tedy divu, že je jeho nové album netrpělivě očekávané. Pětatřicetiletý zpěvák na ně ke zmíněnému hitu přihodil dalších jedenáct songů, s nimiž mu vypomohli Shane McAnally, Luke Laird, Zach Crowell, Josh Thompson a Josh Osborne. Společnými silami Huntovu country osvěžili novými prvky, známé spíše z oblasti popu a synth-popu. Přezvědčit se můžete sami zpěvákově bandcampu.


August Burns Red - Guardians (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme 63004
žánr: metalcore

August Burns Red - Guardians
Pro milovníky tvrdší hudby tu máme novinku od americké metalcorové formace August Burns Red. Deska dostala název "Guardians" a skladatelsky se na ní nyní podíleli všichni členové kapely. Fanoušci se mohou těšit na jedenáct tvrdších songů, ukázky všech najdete na Amazon.com. K jedné z nových skladeb vznikl i komiksový videoklip. Song se jmenuje "Defender" a klip najdete na YouTube.com


Tip týdne

Thundercat - It Is What It Is (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / acid jazz / r'n'b / soul

Thundercat - It Is What It Is
Baskytarista Thundercat, někdejší člen Suicidal Tendencies a spolupracovník Kendricka Lamara na jeho Grammy ověnčeném albu "To Pimp A Butterfly", nahrál po třech letech album "It Is What It Is". Zařadil na něj celkem patnáct skladeb na pomezí jazzu, r'n'b, soulu a acid jazzu, v nichž si zahostovali Louis Cole, Steve Lacy, Steve Arrington, Childish Gambino, Ty Dolla Sign, Lil B, Kamasi Washington, BadBadNotGood a Zack Fox. Kompletní album, na které se hrnou odevšad nadšené recenze, je ke slyšení na jeho bandcampu.


Everything Is Recorded - Friday Forever (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / trip hop

Everything Is Recorded - Friday Forever
Richard Russell, majitel vydavatelství XL Recordings, pod nějž spadají interpreti jako Adele, Jack White, Frank Ocean, Låpsley, Radiohead nebo Sigur Rós, opět obnovil svůj vlastní projekt Everything Is Recorded a vydává druhé album "Friday Forever", na němž představuje páteční těžkosti a také spoustu kolegů a nových jmen. Ve dvanácti skladbách s časovými názvy se blýskli například Ghostface Killah, Berwyn, Maria Sommerville, Flohio, Aitch, Infinite Coles, A.K. Paul nebo Kean Kavanagh. Co z toho vzniklo, zjistíte na bandcampu projektu.


Søren Lorensen - Lake Constance (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / electronica

Søren Lorensen - Lake Constance
Že vám jméno Søren Lorensen vůbec nic neříká? Vůbec nic si z toho nedělejte, zbystřit by ovšem měli příznivci Aqualung a Goldfrapp, protože členy tohoto dua jsou právě první zmiňovaný, tedy John Hale a také Davide Rossi, který vedle Goldfrapp spolupracoval i s Coldplay, The Verve nebo Röyksopp. Deset skladeb, které jsou částečně instrumentální a částečně zpívané, vznikalo poměrně dlouhých pět let a mísí se v nich řada stylů od indie popu přes elektroniku až po kompozice připomínající filmovou hudbu. Seznámit se s albem "Lake Constance" můžete na YouTube kanálu dua.


All Time Low - Wake Up, Sunshine (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

All Time Low - Wake Up, Sunshine
Americká rocková formace All Time Low nedávno oslavila deset let na hudební scéně a fanouškům přináší osmé studiové album. Nahrávka nese titul "Wake Up, Sunshine" a jede přesně v tom energickém a chytlavém stylu, který mají posluchači u téhle party rádi. Ukázku v podobě lyric videa ke kousku "Monsters" (Ft. blackbear) najdete na YouTube.com. O svůj názor se s námi podělte pod článkem!


Fallgrapp - Ostrov (Gergaz)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indietronica

Fallgrapp - Ostrov
Slovenští Fallgrapp se svojí novou studiovkou zachovali tříroční odstup mezi nahrávkami, a po desce "V hmle" z roku 2017 vydávají své třetí album s názvem "Ostrov". Dle slov skladatele a producenta Jureše Líšky teprve tentokrát cítili úplnou volnost. Na tvorbě se ve vyšší míře podíleli i další členové skupiny a také hosté. Sestavu obohatili baskytarista Lukáš Mutňanský a kytarista Jakub Šedivý. S klavírními party a smyčcovými aranžemi, které nahrál Spectrum Quartett, vypomohl Martin Štefánik, rapem přispěl Martin Matys a vokálem The Curly Simon. Desítka skladeb, které uslyšíte bandcampu vydavatelství, je kombinací elektroniky a akustických nástrojů.


Ashley McBryde - Never Will (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / country rock

Ashley McBryde - Never Will
Americká zpěvačka a kytaristka Ashley McBryde vydává své čtvrté album "Never Will", s nímž navazuje na velmi úspěšného předchůdce "Girl Going Nowhere". Vrchol countryové hitparády s ním sice nedobyla, ale vysloužila si s ním tři nominace na Grammy. Letošní novinka "Never Will" nabídne celkem jedenáct písniček, které složila společně s elitou nashvillské scény, ale i méně známými autory. Najdete tu jména jako Shane McAnally, Brandy Clark, Nicolette Hayford nebo Randall Clay a produkce se ujal velezkušený Jay Joyce, jehož služeb využívají například Eric Church, Little Big Town, Carrie Underwood nebo Cage The Elephant. Zda zaujme směs country a rocku rodačky z Arkansasu i tentokrát, můžete zkoumat prostřednictvím jejího YouTube profilu.


The Kelly Family - 25 Year Later - Live (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / world music

The Kelly Family - 25 Year Later - Live
Sourozenecká skupina The Kelly Family, která v polovině devadesátých let lámala rekordy nejen u nás, ale i po celé Evropě, připomenula čtvrt století od vydání své nejúspěšnější desky "Over The Hump" velkým turné, které se zastavilo i u nás. Pokud jste tuto show neměli možnost vidět, můžete si ji připomenout prostřednictvím živáku "25 Year Later - Live", který vznikl v berlínské Mercedes-Benz Areně. K dispozici bude krom digitálních platforem také na 2CD, v kombinaci CD+DVD a na Blu-Ray. Co vás na nich čeká, odhalují ukázky na YouTube kanálu skupiny.


Kiana Ledé - Kiki (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / pop / soul

Kiana Ledé - Kiki
Americká herečka Kiana Ledé, známá například ze seriálu "Scream" nebo "All About the Washingtons", už nějaký čas působí také jako zpěvačka. Do této doby nahrála čtveřici EP, které nyní konečně následuje plnohodnotný albový debut "Kiki". Pro něj připravila společně s producentským týmem Rice N' Peas hned sedmnáct písniček, které staví především na r'n'b s příměsí soulu a popu. V několika z nich uslyšíte také hosty, jimiž jsou Ari Lennox, Lucky Daye, 6lack, Arin Ray, Col3trane, Bia a Moneybagg. Seznámit se s rodačkou z Phoenixu můžete na jejím YouTube profilu.


Yves Tumor - Heaven To A Tortured Mind (Warp)
bandcamp / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: experimentální elektronická hudba

Yves Tumor - Heaven To A Tortured Mind
Chcete trochu potrápit svoji mysl? Jestli ano, pak je tu pro vás čtvrtá deska amerického hudebníka Seana Bowieho, který používá jako umělecký pseudonym Yves Tumor. Na albu "Heaven To A Tortured Mind" najdete celkem dvanáct skladeb, které natočil s řadou spíše méně známých hudebníků a zpěváků. Výjimkou je pouze producent Justin Raisen, který se v minulosti podílel na nahrávkách Charli XCX, Sky Ferreira nebo Angel Olsen. Do elektronického experimentování se můžete ponořit na Tumorově bandcampu.


Empress Of - I’m Your Empress Of (Terrible Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / synth pop / experimentální electro pop

Empress Of - I’m Your Empress Of
Je to bezmála pět let, co americká hudebnice Lorely Rodriguez aka Empress Of podpořila v pražském Roxy Purity Ring a dnes se tak děje pomyslně znova, neb ve stejný den jako zmíněné duo vydává desku s názvem "I’m Your Empress Of". Příznivci jejího elektronicko-syntetizátorového experimentování se mohou těšit na dvanáctku písniček, na kterých se podíleli ještě BJ Burton, Jim-E Stack a Mikey Freedom Hart. Výsledek uslyšíte na jejím bandcampu.


V krátkosti

  • M. Ward - Migration Stories (Bertus)
    Americký písničkář, člen dua She & Him a folk-rockové superskupiny Monsters Of Folk se po dvou letech vrací sólo s jedenácti příběhy migrantů. Jak je společně s producentem Craigem Silveym ztvárnil, zjistíte na jeho bandcampu.
  • Violent Soho - Everything Is A-Ok (I Oh You)
    Australský grungeový kvartet za své poslední album "Waco" posbíral dvě ceny ARIA, a tak jeho letošní novinka vzbuzuje náležitá očekávání. Desítku písniček, jež uslyšíte na bandcampu Purenoise Records, nahrávali se spolupracovníkem Meat Loafa Gregem Walesem.
  • MJ Cole - MJ Cole Presents Madruga (Bertus)
    Pokud byste čekali od průkopníka elektronické hudby nové housové tracky, velmi byste se mýlili. Jeho nová deska s celkem tuctem skladeb totiž bude bodovat na poli vážné a instrumentální hudby. Že ani zde se MJ Cole rozhodně neztratí, zjistíte na jeho YouTube.
  • Ruthie Collins - Cold Comfort (Bertus)
    Americká countryová zpěvačka vydává své druhé album, s nímž navazuje na tři roky starý debut "Get Drunk And Cry". Ve stylu moderní country, v němž vedle klasických nástrojů využívá například v hojné míře i smyčce, nahrála jedenáct písniček, z nichž některé prezentuje na svém YouTube profilu.
  • Maserati - Enter The Mirror (Bertus)
    Američtí post-rockeři s italským jménem servírují po dlouhých pěti letech nové album a s ním sedm skladeb, kde si dále pohrávají ještě se space rockem a psychedelií. Produkci dostal na starost držitel Grammy John Congleton a výsledek uslyšíte na bandcampu formace.
  • Scott Hardware - Engel (Bertus)
    Kanadský housový a elektronický hudebník natočil své druhé album, obsahující šest písní a hostujícího vokalistu, který si říká Mekele Nox. Seznámit se s oběma můžete prostřednictvím jeho bandcampu.
  • The Lovely Eggs - I Am Moron (Egg Records)
    Tři roky po výborně přijatém albu "This Is England" se vrací lancasterské duo, aby opět namíchalo svůj mix lo-fi a psychedelického punk rocku. Těšit se můžete na celkem dvanáct písniček, které prezentují na svém YouTube profilu.
  • Ren Harvieu - Revel In The Drama (Bertus)
    Anglická zpěvačka připravila své druhé album, a ačkoli by mohl jeho název svádět k tomu, že ztvárnila dílo francouzského skladatele, pochází dvanáct písniček z její spolupráce s Romeo Stodartem z The Magic Numbers. Sdílí je na svém bandcampu.
  • Anna Burch - If You’re Dreaming (Bertus)
    Pitchfork ji označil za "hudebnici, která se odstřihla od folk rocku a otočila se k šedesátkovému indie popu a devadestákovému alt-rocku". Co si pod tím představit, zjistíte z dvanácti písniček, které uslyšíte na bandcampu Anny Burch.
  • Drakulas - Terminal Amusements (Dine Alone Music)
    V upírském projektu se potkali členové Rise Against a Riverboat Gamblers a letošní novinka je již jejich druhým albem. Svůj punk rock představují ve dvanácti písničkách, které produkoval Stuart Sikes a vy ho uslyšíte na YouTube formace.
  • Wabi Daněk - Rosa na kolejích (Supraphon)
    Jak jsme vás již informovali, vychází reedice legendárního alba "Rosa na kolejích", která bude k dispozici poprvé na CD s bonusovými skladbami a v remasterované formě také na vinylu. Více informací se dozvíte na stránkách vydavatelství Supraphon.


Dále vychází:

Aara - En Ergô Einai (Bertus)
Amtrac - Oddyssey
Andre Cluytens - Beethoven (Warner Music)
Ant Saunders - Bubble (EP) ()
Becker & Mukai - Time Very Near (Bertus)
Beggar - Compelled To Repeat (Bertus)
Big Loser - Love You, Barely Living (Bertus)
Billy Raffoul - A Few More Hours At Yyz (EP) (Bertus)
Blaze Bayley - Live In Czech (DVD) (Bertus)
Born Ruffians - Juice (Bertus)
Cabal - Drag Me Down (Bertus)
Crisman - Crisman (Bertus)
Ellis - Born Again (Bertus)
Guido Cantelli - The Complete Warner Recordings (Warner Music)
Hollow Ship - Future Remains (Bertus)
James Alexander Bright - Headroom (Bertus)
James Elkington - Ever-Roving Eye (Bertus)
Joviac - Here And Now (Bertus)
Lara Downes - Some Of These Days
Lil Kleine - Jongen Van De Straat (Bertus)
Locate S,1 - Personalia (Bertus)
Loviatar - Lightless (Bertus)
Lucifer Star Machine - Devil’S Breath (Bertus)
Mavi Phoenix - Boys Toys (Bertus)
Melkbelly - Pith (Bertus)
Mentrix - My Enemy, My Love (Bertus)
Nduduzo Makhathini - Modes Of Communication: Letters From The Underworld (Bertus)
NNAMDÏ - Brat (Bertus)
Parsonsfield - Happy Hour On The Floor (Bertus)
Peach Pit - You And Your Friends (Bertus)
Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs - Viscerals (Bertus)
Quatuor Ebene - Beethoven Around The World (The Complete String Quartets) (Warner Music)
Ritual Dictates - Give In To Despair (Bertus)
Robbie Basho - Songs Of The Great Mystery: The Lost Vanguard Sessions (Bertus)
Seazoo - Joy (Bertus)
Sports Team - Deep Down Happy (Universal)
The Claudettes - High Times In The Dark (Bertus)
The Monkees - The Mike & Micky Show Live (Warner Music)
Tops - I Feel Alive (Arbutus Records,)
Western Centuries - Call The Captain (Bertus)
Wilma Archer - A Western Circular (Bertus)
Witches Of Doom - Funeral Radio (Bertus)
Witch’s Wall - Witch’s Wall (Bertus)
Wu Fei & Abigail Washburn - Wu Fei & Abigail Washburn (Bertus)
WVRM - Colony Collapse (Bertus)

Vychází na vinylu:
All Time Low - Wake Up, Sunshine (Warner Music)
Anna Burch - If You’Re Dreaming (Bertus)
Anne-Sophie Mutter, Yo-Yo Ma, Daniel Barenboim - Beethoven Triple Concerto; Symphony No. 7 (Universal)
Ashley Mcbryde - Never Will (Warner Music)
August Burns Red - Guardians (Universal)
Becker & Mukai - Time Very Near (Bertus)
Beggar - Compelled To Repeat (Bertus)
Billy Raffoul - A Few More Hours At Yyz (EP) (Bertus)
Bonfire - Fistful Of Fire (Mystic Production)
Born Ruffians - Juice (Bertus)
Cabal - Drag Me Down (Bertus)
Crisman - Crisman (Bertus)
Dan Bárta & Illustratosphere - Kráska a zvířený prach (Warner Music)
Devilskin - Red (Bertus)
Ellis - Born Again (Bertus)
Elvis Presley - Rock 'n Roll! (Universal)
Everything Is Recorded - Friday Forever (Bertus)
Hollow Ship - Future Remains (Bertus)
James Alexander Bright - Headroom (Bertus)
James Elkington - Ever-Roving Eye (Bertus)
Jethro Tull - Stormwatch (Universal)
Joni Mitchell - Shine (Universal)
Kelly Family - 25 Year Later - Live (Bertus)
Lil Kleine - Jongen Van De Straat (Bertus)
Locate S,1 - Personalia (Bertus)
Lucifer Star Machine - Devil’s Breath (Bertus)
M. Ward - Migration Stories (Bertus)
Marillion - Script For A Jester's Tear (Warner Music)
Marvin Gaye - More Trouble (Universal)
Maserati - Enter The Mirror (Bertus)
Mavi Phoenix - Boys Toys (Bertus)
Melkbelly - Pith (Bertus)
Mentrix - My Enemy, My Love (Bertus)
MJ Cole - MJ Cole Presents Madruga (Bertus)
Mystery Jet - A Billion Heartbeats (Universal)
Nina Simone - Fodder On My Wings (Universal)
NNAMDÏ - Brat (Bertus)
Parsonsfield - Happy Hour On The Floor (Bertus)
Peach Pit - You And Your Friends (Bertus)
Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs - Viscerals (Bertus)
Pure Reason Revolution - Eupnea (Sony Music)
Purity Ring - Womb (Bertus)
Ren Harvieu - Revel In The Drama (Bertus)
Rick Wakeman & The English Rock Ensemble - The Red Planet (R&d Media)
Robbie Basho - Songs Of The Great Mystery: The Lost Vanguard Sessions (Bertus)
Ruthie Collins - Cold Comfort (Bertus)
Søren Lorensen - Lake Constance (Bertus)
Sam Cooke - Ain't That Good News (Universal)
Sam Cooke - At The Copa (Universal)
Sam Cooke - Keep Movin' On (Universal)
Scott Hardware - Engel (Bertus)
Seazoo - Joy (Bertus)
Sepultura - Beneath The Remains: Deluxe Edition (Warner Music)
Testament - Titans Of Creation (Mystic Production)
Tetema - Necroscape (Mystic Production)
The Claudettes - High Times In The Dark (Bertus)
The Monkees - The Mike & Micky Show Live (Warner Music)
Thundercat - It Is What It Is (Bertus)
Toto - Hydra (Sony Music)
Toto - Old Is New (Sony Music)
Toto - Toto (Sony Music)
Toto - Turn Back (Sony Music)
Wabi Daněk - Rosa na kolejích (Supraphon)
Western Centuries - Call The Captain (Bertus)
Wilma Archer - A Western Circular (Bertus)
Witches Of Doom - Funeral Radio (Bertus)
Wu Fei & Abigail Washburn - Wu Fei & Abigail Washburn (Bertus)
Wvrm - Colony Collapse (Bertus)

Reedice:
Jethro Tull - Stormwatch (Universal)
Marillion - Script For A Jester's Tear (4CD+Blu-Ray) (Warner Music)
Nina Simone - Fodder On My Wings (Universal)
Sepultura - Beneath The Remains: Deluxe Edition (Warner Music)
Steve Goodman - Live ´69 (Warner Music)
Toto - Old Is New (Sony Music)

NÁZORY
  • August Burns Red, jinak asi nic.. Devilskin není ... (Fimi, 07.04.2020 10:57) Reagovat

    August Burns Red, jinak asi nic.. Devilskin není špatné

  • Pure Reason Revolution - Eupnea - Výborné album.... (Honza, 07.04.2020 21:40) Reagovat

    Pure Reason Revolution - Eupnea - Výborné album.

  • All time low (Anonym, 11.04.2020 18:27) Reagovat

    Nový album naprosto miluji....Všechny jejich alba byly fantastické,ale tohle je určitě jedno z jejich nejlepších :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Mirai Lucie Vondráčková
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu