Okouzlující triptych vůní zatím zahrnuje Sun Song ztvárňující melodii krásného jasného dne; Cactus Garden, vůni, která je jako relaxace na exotickou vegetací porostlé terase; a Afternoon Swim, která je jako skok po hlavě do oceánu rozkoše. Nový Cologne Perfume od značky Louis Vuitton, který rozšiřuje tuto řadu, nese název California Dream. Je jako západ slunce, okamžik, který prodlužuje kouzlo a radost krásného letního dne. 

„Západ slunce je pomíjivý a zároveň věčný – okamžik, který je unikátní, a přitom se opakuje každý den. To stejné platí i pro parfém, který je těžké uchopit, a zároveň je vždy věrný své podstatě.“  Jacques Cavallier Belletrud

California Dream obejme vaši kůži všemi emocemi západu slunce. California Dream prodlouží prchavý okamžik, oblaží smysly a prozáří poslední chvíle dne. “Kalifornský západ slunce ve flakonu. Kombinace ruchu velkoměsta s přírodou, která se rozprostírá až kam oko dohlédne. Nekonečná modrá obloha se proměňuje za soumraku v třpytivé jezero hvězd… Vždycky mi jde o to, abych ve svých parfémech zachytil emoce. A tato konkrétní emoce je neuvěřitelná.“ California Dream, nová kreace mistra parfuméra Jacquese Cavalliera Belletruda, je olfaktorním klenotem. Mistr parfumér si stanovil ambiciózní cíl – nic menšího než zachytit vibraci a atmosféru západu slunce: poslední paprsky, pomalu se měnící obloha do vrstev odstínů růžové a příchod nadvlády klidné letní hluboce modré oblohy.

„Vycházel jsem z toho, že jsem vytvořil něco teplého kolem chladného jádra,“ vysvětluje Jacques Cavallier Belletrud. „Kontrast, který se rodí z kombinace explozivní svěžesti s jemnějšími tóny, které se plně rozvíjejí do krásy až na kůži. Mandarinka má tolik dimenzí jako obloha při západu slunce. Nechybí citrusové tóny, ale ani květiny, které dokonale vyvažují šťavnaté ovoce. Pižmo je jako horizont, který ohřívají paprsky zapadajícího slunce. Abelmošus dodává finální kompozici vlhké půdy a hrušky. Benzoin zase suché teplo. Výsledkem je vůně, která je jako poslední minuty dne, oznamující radosti a rozkoše nadcházející letní noci.“

Mandarinka + Abelmošus + Benzoin = Atmosférický a fascinující západ slunce
California Dream je vůně sladěná s polychromatickým zázrakem zapadajícího slunce. Je jako poslední okamžiky dne – zní stejným akordem. Jako hvězda, která zapadá za horizont, mandarinka dodává svojí břitkou energii ovocno-květinové kompozici. Pižmo neuchopitelného abelmošusu vůni rozehřívá. S nadcházejícím večerem se elegantní, vanilkou lemovaný benzoin rozvíjí na kůži v laskavý balzám, lehký jako letní noc.

Louis Vuitton pokračuje v dialogu s umělcem Alexem Israelem, který „oděl“ přechozí vůně Sun Song, Cactus Garden a Afternoon Swim do svých emblematických motivů. Israel je multimediální umělec, jehož tvorba je ukotvena v moderním světě. Israel používá všechny dostupné vektory svého okolí ke své umělecké expresi. Tento rodák z Los Angeles je silně ovlivněn svým rodným městem, místem neuvěřitelných kontrastů, které nese příznačné jméno Město andělů. V Los Angeles je obloha skutečně úchvatná a jedinečná. Kalifornská obloha je Israelova nekonečná vášeň. Neúnavně ji maluje na plátně nebo přes celé stěny – v rozměrech, v nichž dříve existovaly hollywoodské kulisy pro natáčení filmů Nový cyklus, který zdobí obal nového parfému California Dream nese jméno Sky Backdrop. Sky Backdrop je také na skleněném flakonu v jemně duhové v paletě transparentní růžové pomalu se vypařující do soumračné modři. Nová, snová vůně California Dream zachycuje proměnlivou tvář oblohy.

Od 28. května 2020 v prodeji ve vybraných obchodech sítě Louis Vuitton a online na louisvuitton.com.