Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Lukáš Pavlásek (45) se musí na čas rozloučit se svou talk show Na Pavláska, hlediště v Divadle U Hasičů, kde se natáčela, momentálně zeje kvůli koronaviru prázdnotou. I poslední díl už se točil bez diváků, v publiku seděli jen členové produkce.

„Natáčet talk show bez diváků bylo jako pít pivo přes roušku, sice to pivo vypijete, ale stojí to několikrát větší úsilí než normálně. A můžete se i trošku polít. Komik potřebuje publikum, protože to hraje spolu s ním a talk show je společná souhra účinkujících a diváků,“ řekl Super.cz Lukáš.

V zatím posledním díle, který Prima vysílá v úterý večer, mj. přivítá herečku Michaelu Maurerovou (44), se kterou si zavzpomínal na disciplínu, ke které nikdy nenašel kladný vztah, přestože ve StarDance ho diváci vytáhli na krásné třetí místo - na tanec.

„Byla to pro mě taková náhrada za taneční, protože do těch jsem sice chodil do domu železničářů na Vinohradech, ale k tanci jsem se snad nikdy nedostal, protože jsem už velmi záhy objevil hospodu, nádhernou čtyřku za rohem plnou života, kam jsem pak pravidelně docházel místo tanečních. A mámě jsem doma drze tvrdil, že vždy v úterý chodím do tanečních, což ona prokoukla, neboť jsem neměl žádné děvče a smrděl jsem kouřem,“ zavzpomínal.

„Jinak doufám, že všechno dobře dopadne a těším se, že se brzo zase uvidíme i v talk show Na Pavláska. Už se mi po té atmosféře na jevišti a po smíchu publika při natáčení stýská. Hlavně všem divákům teď přeji hodně síly, štěstí a zdraví,“ uzavřel Pavlásek.

Reklama

Další články

Načítám