Frontman kapely Kiss Paul Stanley, jemuž se pro jeho výrazné líčení s hvězdou na pravém oku přezdívá The Starchild, v úterý 7. dubna sdílel na sociálních sítích fotku se svým otcem Williamem Eisenem s popiskem: „Mému otci je dnes přesně sto let! Je to úžasný člověk a jsem neskutečně hrdý na to, že jsem jeho syn. Nemůžeme teď ale být spolu, protože to není bezpečné,“ posteskl si tento rodák z newyorského Queensu.

V USA totiž, stejně jako na většině zeměkoule, zuří koronavirus, a právě město „velkého jablka“ je epicentrem nákazy, což zdejší zdravotníci nezvládají, a na veřejnost pak vyplouvají děsivé informace o tom, kterak jsou tam ti, co viru covid-19 podlehli, místo do márnic ukládáni vysokozdvižnými vozíky do mrazírenských vozů.

Otec Paula Stanleyho je vzhledem ke svému úctyhodnému věku v té nejrizikovější skupině lidí, kdyby onemocněl touto zákeřnou chorobou, mohlo by se to pro něj stát fatálním, a proto ho známý hudebník radši nenavštívil ani v den, kdy se dožil této neuvěřitelné cifry. „Velice ho miluji a prosím všechny, abyste mu popřáli krásné narozeniny, když slaví tohle jubileum,“ vyzval své fanoušky.

V oficiální autorizované biografii této kapely, nazvané Kiss: Behind The Mask (což česky znamená „Kiss: Za maskou“), se Stanley nechal slyšet, že se jeho otec sice narodil v Americe, ale „jeho rodiče byli rusko-maďarsko-polského původu“. Díky svému tatínkovi je Paul Stanley rovněž židovského vyznání.

Tento známý zpěvák se mimochodem narodil s vrozenou deformací vnějšího ucha, takzvanou microtií, kvůli čemuž na pravou stranu vůbec neslyší. V jednom z rozhovorů si posteskl, že jeho rodiče, kteří byli velice chudí, měli své vlastní problémy, a proto nikdy neřešili Paulovy sluchové obtíže. To se prý projevilo i na jeho sebevědomí a musel absolvovat mnoho terapií, než se s tím vypořádal. Když ho ale člověk pozoruje, jak řádí po pódiích například u písniček Rock and Roll All Nite či Psycho Circus, těžko se tomu věří!

VIDEO: Legendární hit kapely Kiss: I Was Made For Lovin' You

Fotogalerie
26 fotografií